Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Özlediğiniz Latin mutfağı yanı başınızda!

Gastronomi dünyasının başarılı Şefi İsmet Saz, Latin lokal lezzetleri ile unutulmaz deneyimler yaşatıyor.  Kuruçeşme’deki The Steeve’in şık ...

Özlediğiniz Latin mutfağı yanı başınızda!


Gastronomi dünyasının başarılı Şefi İsmet Saz, Latin lokal lezzetleri ile unutulmaz deneyimler yaşatıyor.  Kuruçeşme’deki The Steeve’in şık dekorasyonu, açık hava terası ve manzarası ile Tapas keyfi yaşamaya değer. 

The Steeve, Şef İsmet Saz’ın kendine has bir dille yorumladığı çok özel Latin menüsü ile unutulmaz bir lezzet yolculuğu sunuyor.

The Steeve’de Şef İsmet Saz imzasıyla sunulan Tapaslar arasında; Chorizio Beans, Empanadas, Gazpacho, Enginar ve Ispanak Deep, Guacamole, Karnabahar Bomb, Patates Bravas lezzetleriyle eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Özlediğiniz Latin mutfağı yanı başınızda!


Deniz Tarağı, İskenderun Karidesi, Karides Ceviche, Yengeç Burger, Karides Baklava gibi deniz ürünleri ile hazırlanan Tapaslar da The Steeve farkını ortaya koyuyor.

Tacoları ile de parmak ısırtan The Steeve’in özel olarak yorumlanan Taco çeşitleri arasında yer alan Hamsi Taco, Midye Taco, Kokoreç Taco Şef Saz’ın çok özel yorumuna en lezzetli örnekler olarak gösteriliyor.

Dana Bonfile, Ördek Roll, Steak Tartar, Paella, Ev yapımı makarnalar da The Steeve menüsünde özel bir yere sahip. 

Özlediğiniz Latin mutfağı yanı başınızda!


Şef İsmet Saz imzası taşıyan menüsü The Steeve’i, aranan her lezzetin bulunabileceği özel bir mekâna dönüştürüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok