Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bir kez demlersiniz hep içersiniz

Dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek hareketli fitreli Türk usulü çay makinesi Arzum Heptaze’nin reklam filmi dijital platformlarda yayına girdi...

Bir kez demlersiniz hep içersiniz


Dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek hareketli fitreli Türk usulü çay makinesi Arzum Heptaze’nin reklam filmi dijital platformlarda yayına girdi. Genç bir çiftin Heptaze’li ilk günde yaşadıklarının esprili bir dille anlatıldığı filmde;

‘Arzum Heptaze ile çayı bir kez demlersiniz hep içersiniz’ deniyor.

Çay keyfinin vazgeçilmezi Arzum Heptaze’nin reklam filmi tüm dijital platformlarda izleyiciyle buluştu. TBWA\Istanbul tarafından hazırlanan dijital reklam filminde, hareketli filtresiyle çayın bayatlamasına izin vermeyen, hep taze çay sunan Arzum Heptaze ile ‘Göründüğünden çok daha fazlası’ vurgusu yapılıyor. 

Dünyanın ilk hareketli filtreli Türk çayı makinesi

Genç bir çiftin mutfakta yeni aldıkları Arzum Heptaze’yi incelerken görüldüğü sahne ile başlayan film, genç kadının eşine bir teklif sunmasıyla devam ediyor. Heptaze’nin hareketli filtresini inceleyen genç kadın, “Yeni Arzum Heptaze ile çayımız hazır. Bundan sonra ben çayları demleyeyim, sen de tazele” derken, genç adam yaptıkları anlaşmanın kendisi için avantajlı olduğunu zannettiğinden teklifi kabul ediyor. 

Filmde, günün farklı saatlerinden kesitlerde genç kadın salonda oturuyor ve çay hep taze olduğu için sürekli yenisini istiyor. Genç adam da eşine sürekli çay getiriyor. Tam artık hep taze kalan çayı getirmekten yorulmuşken, genç kadın kocasına bir güzellik yapar gibi konuşuyor ve “Çok yoruldun, bari ben temizleyeyim” diyor. Filtredeki çay kendiliğinden süzüldüğü için genç kadın sadece pratik bir hareketle filtreyi çıkarıp tekrar taktığında genç adam kandırıldığını anlıyor. 

Filmde, Arzum Çaycı Heptaze’nin dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek hareketli filtreli Türk usulü çay demleme makinesi olduğunun altı çizilerek, ‘Arzum Heptaze ile bir kez demlersiniz, hep içersiniz’ deniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe