Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ortanca çiçeğinin zarafeti sofralara yansıyor

Japonya doğumlu ortanca çiçekleri, 18. yüzyılda önce İngilizlerin sonra da Fransızların en gözde keşifleri arasında yer aldı.  Kalın dalları...

Ortanca çiçeğinin zarafeti sofralara yansıyor
Japonya doğumlu ortanca çiçekleri, 18. yüzyılda önce İngilizlerin sonra da Fransızların en gözde keşifleri arasında yer aldı. 

Kalın dalları gücün simgesi haline gelirken, renklerine de birçok anlam yüklendi. Özgün tasarımlarıyla sofraları baştan yaratan Bella Maison, sonbahar – kış koleksiyonu için hazırladığı yeni yemek setinde ortanca çiçeğinin zarafetini ve gönüllere dokunan sıcak hikâyesini sonbaharı yansıtan renklerle sofralara taşıyor.

Hikâyenin başlangıcı, Japonya’da imparatorluk dönemine kadar uzanıyor. Son derece gururlu olan Japon İmparatoru’nun sevdiği kadından özür dilemek için gönderdiği ortancalar, bu güzel çiçeğin kaderini değiştiriyor. Halkın yoğun ilgisiyle popülerliği artan ortancalar, gösterişli renkleri, güçlü dalları ve zarif duruşu ile en çok sevilen çiçeklerden biri haline geliyor. 

Yüzyıllardır zarafetiyle ilgi odağı olan ortanca çiçeği, Bella Maison’un yeni sezon yemek takımında keyif ve huzur dolu sofralara eşlik etmek için tekrar karşımıza çıkıyor. Kalın dalları ve güçlü renkleriyle gösterişli bir çiçek olan ortanca, tüm yaz boyunca gözlere ve gönüllere hitap ederken aynı zamanda bu sonbahar sezonu için de Bella Maison’un tasarımcılarına ilham kaynağı oluyor. 

Bella Maison, yeni yemek setinin tasarımında bolluğun, bereketin ve zarafetin temsilcisi beyaz ortancaya yer veriyor. Çiçeklerin dilini konuşmayı seven ve onların güzel enerjilerini başarıyla tasarımlarına yansıtan Bella Maison, ortanca çiçeğinin girdiği mekânı güzelleştiren havasını sofralara taşıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok