Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları

Mutfağı ve birlikte vakit geçirmeyi bir öncelik olarak gören lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, tasarım ve gastronomi dünyasının önde ge...

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları

Mutfağı ve birlikte vakit geçirmeyi bir öncelik olarak gören lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, tasarım ve gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini yakın dostları ile Gaggenau Showroom’da özel bir yemekte ağırlayacağı yeni bir etkinlik serisini hayata geçirdi.  

Şef Ali Ronay’ın ev sahipliğinde düzenlenen ilk davette gecenin konuğu Laxmi Interiors Kurucusu Pınar Hacıraifoğlu ve Influencer Revna Çakır Sarıgül oldu.

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları


“Yeni lüks dostlarla bir arada olmak” düşüncesinden hareket eden Gaggenau, Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları ile şimdi lezzet dolu bir sohbete imza atıyor. Misafirlere lüks bir ev deneyimi yaşatan Gaggenau Showroom’da kısa bir tur ile başlayan Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları’nın ilkinde, Şef Ali Ronay’ın özel menüsü eşliğinde Pınar Hacıraifoğlu ve Revna Çakır Sarıgül bir araya geldi.  
  
“Sağlıklı yaşam lüks mü?”

İki yakın arkadaş, Ali Ronay’ın buharlı fırında hazırladığı lezzet dolu menüsü eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Doğru gıdaya ulaşmak, bunu doğru kullanmanın bilincinde olmak, kendimizi beslerken ruhumuza da iyi gelecek üretimler yapmak ve aslında hayatı bu çerçevede yeniden tasarlamanın günümüz modern insanı için bir lüks haline gelip gelmediği soruları sohbet esnasında ortaya atılan ve üzerinde çokça durulan noktalar oldu.

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları


İç Mimar Pınar Hacıraifoğlu tasarım ve mutfak üzerinden görüşlerini aktarırken Instagram ve Youtube hesabından takipçileri için paylaşımlarda bulunan Revna Çakır Sarıgül de deneyim ve fikirlerini paylaştı. Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları’nın bu ilk özel daveti keyifle noktalandı.
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe