Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Uyarzeytincilik.com ile online satış

Uyarzeytincilik.com 70 yılı aşkın süreden beridir zeytincilik üzerine varlık sürdürüyor. Müşterileri için en kaliteli zeytinlerin üretimini...

Uyarzeytincilik.com ile online satış

Uyarzeytincilik.com 70 yılı aşkın süreden beridir zeytincilik üzerine varlık sürdürüyor. Müşterileri için en kaliteli zeytinlerin üretimini ve işlenmesini sağlayan firma böylelikle insanların zeytin ihtiyacının karşılanmasını sağlıyor. Kuruluşunda Bodrum genelinde hizmet veren firma günümüzde Ege’nin en önemli zeytin üreticileri olarak arasında bulunuyor. Bu amaçla da sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak üretim ve satış gerçekleştiriyor. Firma zeytinlerinin her kesim tarafından tadılmasını sağlamak adına da web sitesi üzerinden online satış gerçekleştiriyor.

Uyar Zeytin Çeşitleri Neler?

Uyar Zeytincilik yarım asrı geçen varlığını üretimini yaptığı zeytin çeşitleriyle sağlıyor. Teknolojinin gerisinde kalmayan firma üretim ve işleme aşamasında teknolojinin nimetlerinden faydalanıyor. Böylelikle hijyen konusunda sıkıntı yaratmayan zeytinlerin üretilmesini sağlıyor. Firma tarafından üretilen zeytin çeşitleri ise şunlardan oluşuyor;

● Az tuzlu yağlı siyah zeytin
● Bademli yeşil zeytin
● Siyah kalamata zeytin
● Acı biberli yeşil zeytin
● Tuzsuz kuru sele siyah zeytin
● Çekirdeksiz yağlı kırma yeşil zeytin
● Havuçlu yeşil zeytin
● Sele şampiyon zeytin
● Kalamata kırma yeşil zeytin
● Soslu ızgara yeşil zeytin

Siyah ve yeşil zeytinler firma tarafından hazırlanmış web sitesi üzerinden seçim yapılabiliyor. Siyah zeytin almak isteyenler siyah zeytinler yeşil zeytin almak isteyenler ise yeşil zeytinler sayfasından çeşitleri inceleyip siparişlerini verebiliyorlar. Ayrıca firma kaliteli zeytinlerini kullanarak kaliteli zeytinyağı üretimi de yapıyor. Zeytinyağları da web sitesi üzerinden satın alınabiliyor.

Uyar Zeytinlerinin Özellikleri Nelerdir?

Zeytin üretimi ve satışı konusunda Ege Bölgesi’nin öncü firmaları arasında yer alan Uyar Zeytincilik zeytinlerindeki kalite farkı ve özellikleri sayesinde insanların beğenisini kazanıyor. Firma 30 farklı türdeki zeytin çeşidini işleyerek insanların tüketimine sunuyor. Böylelikle kişilerin damak zevklerine göre zeytin alıp tüketmelerini sağlıyor. Yetiştirilen zeytinler hasat zamanında toplanarak firmanın zeytin işleme fabrikalarına getirilerek işlenip satışa hazır hale getiriliyor. Bu aşamada hijyen ve kalite standartlarından ödün vermeyen firma en iyi ürünlerinin müşterilerine ulaşmasını sağlıyor.

Uyar Zeytin Fiyatları Nasıl?

Uyar Zeytincilik tarafından satışa sunulan zeytin çeşitlerinin fiyatları tercih edilen zeytin türüne ve miktarına göre değişiyor. Bu nedenle zeytin almak isteyenlerin ürünleri inceleyerek fiyat karşılaştırması yapması ve karar vermeleri gerekiyor. Fiyatlar zeytinlerin kg fiyatı üzerinden veriliyor ve alıcılar istedikleri oranda sipariş verebiliyorlar.

Firma online alışveriş yöntemiyle kişilere zeytin satışı yapmanın yanı sıra oteller, şarküteri mağazaları, restoranlar ve tatil beldelerine satış gerçekleştiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe