Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Atıştırmalık zevki yeniden şekilleniyor

Ana öğünlerin ara öğünlerle desteklenmesi sağlıklı beslenme biçimlerinden biri. Ancak pratik atıştırmalık tarifleri bulmak ise pek kolay değ...

Atıştırmalık zevki yeniden şekilleniyor


Ana öğünlerin ara öğünlerle desteklenmesi sağlıklı beslenme biçimlerinden biri. Ancak pratik atıştırmalık tarifleri bulmak ise pek kolay değil. 

Beslenmenize sağlıklı atıştırmalıklar eklemek için mutfağın uzmanı Thermomix’in online tarif platformu cookidoo.com.tr’deki tarifleri takip ederek ara öğünlerinizi çeşitlendirebilir, paketli gıdalara veda edebilirsiniz. Kolayca hazırlayacağınız lezzetlerle aç kalmadan sağlıklı beslenebilirsiniz.

12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix, açlık krizlerinizi bastıracak pratik ve birbirinden sağlıklı atıştırmalıkları başında beklemeden yapma fırsatı sunuyor. Thermomix® TM5’in son yeniliği Cookidoo’nun yenilikçi Rehberli Pişirme fonksiyonundaki binlerce tarif içinden damak tadınıza uyan lezzetler keşfedilmeyi bekliyor.

Mutfağın uzmanı Thermomix, tartma, öğütme, karıştırma, pişirme, parçalayarak karıştırma, buharda pişirme, yavaş karıştırarak pişirme, çırpma, emülsiyon, kontrollü ısıtma, doğrama, hamur yoğurma özellikleriyle sizi yormadan yiyeceklerinizi her zaman tam kıvamında hazırlıyor. Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki tariflerden istediğinizi tercih edip, dijital ekranda kayıtlı ayarları seçtikten sonra beklemenize gerek kalmıyor. 

Atıştırmalık zevki yeniden şekilleniyor

Sağlıklı atıştırmalıkların en favorileri

Cook-Key® ile senkronize olan Cookidoo, kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz atıştırmalık tarifleri sayesinde “Ara öğünde ne yesem?” derdinden kurtarıyor. Hazırlaması en fazla 30 dakika olan taze otlu fasulye köftesinden inci pirinç köftelerine, domatesli nohutlu pankekten kakaolu nohut toplarına kadar birbirinden özel tarifler zahmet olmaktan çıkıyor. Zeytinli peynirli muffin, muzlu ve kuruyemişli kıtır granola, emmental peynirli bisküvi tarifleri ise 15 dakika içinde ara öğünlerinizin kurtarıcısı oluyor. 

“Kakaolu nohut topları” malzemeleri

380- 400 g konserve nohut veya haşlanmış nohut, 120 g bal, 35-40 g kakao veya çiğ kakao tozu, süslemek için 2-3 yk hindistan cevizi tozu, 2-3 yk toz antep fıstığı, 2-3 yk kurutulmuş çilek tozu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok