Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sadece iyi kahve: Çay Kahve Pazarı

Kimileri güne kahvesiz başlayamazken kimileri içinde kahvenin hayatlarındaki anlamı çok büyüktür. Kahveye dair yüzlerce beste yapılmasının s...

Sadece iyi kahve: Çay Kahve Pazarı


Kimileri güne kahvesiz başlayamazken kimileri içinde kahvenin hayatlarındaki anlamı çok büyüktür. Kahveye dair yüzlerce beste yapılmasının sanıyorum ki anlamı da bu yüzdendir.

Hazır kahveler artık günümüzde popülerliğini yitirmiştir.  2. nesil kahve dükkanlarının açılmasıyla da kahvelerin hayatımızdaki önemi artmıştır. Kahveler, ofis ve evlerde artık rahatlıkla bulunuyor. Her yerde kolaylıkla içebileceğimiz hale gelmiştir.

Çay Kahve Pazarı olarak kahveye olan sevdamızdan iyi kahvenin derdine düştük. Senin için büyük bir özenle hazırladığımız kaliteli kahveye dair ne varsa, bir tıkla ulaşabilmen için bütün kahveleri tek bir platformda topladık. Kahvemize olan sonsuz güvenimizden dolayı kahvelerimizin gerçek kalitesini seninle buluşturduk.

İçerisinde, yöresel kahve (Sumatra, Guatemala, Brezilya, Kolombiya, Costa Rica, Santos, İndia), espresso (İnside, S-Lab Brezilya, S-Lab Kolombiya, S-Lab İndia), blend (Voyager, Skylab) ve Türk kahvesine (Damla sakızlı, Kakuleli, Vanilyalı, Sade) dair daha birçok çeşitte kahveyi bulabilirsin. %100 doğallıkta üretilen kahvelerimizde herhangi bir katkı maddesi yoktur.

Dünya kahvelerini içmek istediğinde Dünya turuna çıkmana gerek yok. Senin için özenle hazırlanan taze çekim kahveler, sen sipariş verdiğin gün özenle çekilir. 24 saatte kargoya verilir. En kısa sürede mükemmel kokusu etrafını sarar.

 

AA KALİTE: YÖRESEL FİLTRE KAHVE ÇEŞİTLERİ

İstediğin bütün yöresel filtre kahvelere bir tıkla ulaşabilirsin. Her damak tadına uygun yöresel kahveler seni bekliyor. Yıl sonuna kadar da bütün kahvelerinin kargosu ücretsiz.

Güne sert bir kahve ile başlamak istediğinde içmen gereken en lezzetli ve sert kahve Sumatra kahve olmalıdır. Diğer işleme yöntemlerinden farklı bir şekilde hazırlanan Sumatra filtre kahve ile en lezzetli sonuca ulaşacağına eminim. 

Yoğun tempolu hayatında senin enerjini yükseltecek, bütün gün enerjik kalmanı sağlayacak bir kahve önerisi ile karşındayım. Kolombiya filtre kahvenin narenciye, kakao ve fındık tadım notaları sayesinde damağında unutulmaz bir lezzet bırakacaktır. Sertliğinin yoğunluğundan dolayı da seni bütün gün dinç tutacaktır.

 

SÜPER LEZZET: ESPRESSO KAHVE ÇEŞİTLERİ

Senin için kahve ustalarımız tarafından özenle hazırlanan espresso kahveleri içtiğinde vazgeçemeyeceğine eminim.

En çok İtalyanlar tarafından sıklıkla tüketilen espresso kahveler, güne hızlı başlayanlar için sıklıkla tercih edilir. Yüksek basınç yardımı ile hazırlanan espresso kahvelere özel kahve makineleri vardır. Manuel bir şekilde espresso yapmakta oldukça zordur. AA kalite olan kahve çekirdekleri kahve ustalarımızın sihirli elleri ile buluştuğunda ortaya karşı konulamaz bir lezzet çıkıyor.

Sadece iyi kahve: Çay Kahve Pazarı


EFSANEVİ TÜRK KAHVESİ ÇEŞİTLERİ

Türk kahvesinin Osmanlı’dan beri Türk halkı için vazgeçilmez lezzette olduğuna hemfikiriz.

Türk kahvesi etrafında herhangi bir konu hakkında sohbet edilir, fikir alışverişinde bulunulur. Belkide en kritik kararlar Türk kahvesi içerken verilir. İsteğe göre şekerli, orta ve sade şeklinde hazırlanır. Her damak tadına uygun bir şekilde hazırlanarak servis edilir. Çeşitleri arasında kakule, vanilya, damla sakızlı Türk kahveleri vardır. Çay Kahve Pazarı’nda bulunan Türk kahvesi çeşitlerinde hiçbir katkı maddesi yoktur.


Sürekli aynı kahveyi içmekten sıkıldıysan, farklı tatların peşine düştüysen, 24 farklı kahve çeşidi https://caykahvepazari.com/ adresinde seni bekliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok