Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pratiklik, modern mutfakların odak noktası

Mutfağını yenilemek isteyenler için birbirinden farklı modelleri kullanıcılarının beğenisine sunan Bodrum Mutfak Mobilya, modern tasarım anl...

Pratiklik, modern mutfakların odak noktası

Mutfağını yenilemek isteyenler için birbirinden farklı modelleri kullanıcılarının beğenisine sunan Bodrum Mutfak Mobilya, modern tasarım anlayışı ve işlevsel çözümlerin ön planda olduğu Platin modeli ile dikkat çekiyor. 

Ahşap kaplama, oturma, yemek, yıkama ve pişirme bölümlerinden oluşan Platin Mutfak modeli, kullanıcılarına kullanımı kolay bir yaşam alanı sunuyor. Hem mutfağın bir parçası gibi görünen hem de bağımsız bir mekân yaratan Bodrum Mutfak Kahve Ünitesi ise, çekmece sistemleri ile pratik bir sunum alanına dönüşüyor.   

Türkiye’nin en prestijli mutfak ve mobilya tasarım markalarından olan “Bodrum Mutfak Mobilya”, birbirinden farklı renkleriyle oluşturduğu özel tasarımları ile kullanıcıların karşısına sayısız alternatifle çıkıyor.  

Kolaylık Sağlayan Dekorasyon Sırları Platin Mutfak Modelinde 

Mutfakta ihtiyaca göre kişiye özel tasarımlar sunan Bodrum Mutfak Mobilya, zarafeti ile göz dolduran Platin Mutfak modelini tasarladı. Modern ve klasik çizgilerin ön planda olduğu Platin Mutfak modelinde ahşap kaplama, oturma, yemek, yıkama ve pişirme bölümlerine rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Çift taraflı kullanılabilen ada dolapları ve derinlik kazandıran kullanım detayları dekorasyon sınırlarının konforunu artırıyor. 

Evin odak noktasını belirlemek için kullanılan ada ünitesi vazgeçilmezlerden biri haline geldi. Ada üstü çalışma tezgahı ile oturma alanını hareketle birleştirmek, alan içindeki sınırları ayırt etmek için mükemmel bir yol. Ayrıca ekstra doku katmak, zıtlıkların vermiş olduğu lüks ifadeyi vurgulamak için kullanılan farklı malzeme ve tonların kombinasyonu benzersiz modern bir şema yaratıyor.

Platin Mutfak modelinin önemli bölümlerinden olan Bodrum Mutfak Kahve Ünitesi ise modüler ve hareketli tasarımı sayesinde ister mutfak ister salon, ister bahçe ya da terasta kahve keyfiniz de size eşlik ediyor.  

Bodrum Mutfak Mobilya, butik anlayışla bir evin ihtiyacı olan mutfak başta olmak üzere, mobilya, oturma grupları, kapı, banyo ve aksesuarlardan oluşan geniş bir ürün gamıyla yoluna devam ediyor. Her bütçe ve zevke uygun kişiye özel tasarımları ile benzersizi yakalamayı başaran Bodrum Mutfak Mobilya, odak noktasına yüksek müşteri memnuniyetini koyuyor.

Pratiklik, modern mutfakların odak noktası


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok