Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Aşk acısıyla tatlısıyla yaşanır diyenlere

Dinara Kasko’dan Heart Cake 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamalarına, bu yıl acısıyla tatlısıyla aşkı anlatan çok özel bir pasta eşlik ediyor....

Aşk acısıyla tatlısıyla yaşanır diyenlere;


Dinara Kasko’dan Heart Cake

14 Şubat Sevgililer Günü kutlamalarına, bu yıl acısıyla tatlısıyla aşkı anlatan çok özel bir pasta eşlik ediyor. Mimari tasarıma sahip pastalarını Flosophia markasıyla İstanbul’a taşıyan ünlü şef Dinara Kasko’nun ateş kırmızısı kalp şekli vererek acı-tatlı lezzetlerle donattığı Heart Cake’i, aşk için özel olarak tasarlanmış bir ürün.

Greyfurtun buruk tadıyla anlatılan aşk acısının dozunda bir tatlılıkla dengelendiği Heart Cake, çarpıcı görünümüyle hem damakları hem de kalpleri fethediyor. 90 TL’lik fiyatıyla küçük Heart Cake’ler iki sevgili arasında yapılacak özel bir kutlama için yeterli. Daha kalabalık bir grupla ya da ailece yapılacak kutlamalar içinse 6-8 kişiye yeten 560 TL’lik büyük pastalar ideal bir seçenek sunuyor. 

Heart Cake, acısıyla tatlısıyla yaşanan aşkın en anlamlı ve lezzetli ifadelerinden biri olarak Sevgililer Günü kutlamalarına ayrı bir renk katıyor.           

Aşk acısıyla tatlısıyla yaşanır diyenlere;



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok