Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gül yapraklarından ilham alan koleksiyon

Kütahya Porselen, Rosa ve Pilea koleksiyonlarıyla dünyanın en prestijli tasarım ödülüne layık görüldü Kütahya Porselen, Rosa ve Pilea koleks...

Gül yapraklarından ilham alan koleksiyon


Kütahya Porselen, Rosa ve Pilea koleksiyonlarıyla dünyanın en prestijli tasarım ödülüne layık görüldü

Kütahya Porselen, Rosa ve Pilea koleksiyonlarıyla Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi’nde yerini aldı

Dünya sofra kültürüne 50 yıldır değer kazandıran Kütahya Porselen’in koleksiyonları dünyanın en prestijli ödülleriyle taçlandırılıyor. Kütahya Porselen son olarak, Chicago Athenaeum Mimarlık, Tasarım Müzesi tarafından 1950 yılından bu yana düzenlenen prestijli tasarım yarışması Good Design Awards’da Rosa ve Pilea koleksiyonlarıyla iki ödül kazandı. Her iki koleksiyon da müzenin Kalıcı Tasarım Koleksiyonu’ndaki yerini aldı.

Kütahya Porselen, tasarımda sınırları aşan yaklaşımının yeni temsilcisi koleksiyonlarıyla Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli ödüllerine layık görülüyor. İleri teknolojiler kullanarak geliştirdiği inovatif tasarımlarını dünya sofralarıyla buluşturan marka, fark yaratan koleksiyonlarında doğanın olağanüstü gücünü estetik ve ergonomiyle buluşturuyor. 

Kütahya Porselen, tasarımda sınırları aşan yaklaşımının son temsilcilerinden Rosa ve Pilea koleksiyonlarıyla Good Design Awards’dan ödüllerle döndü. Marka, 1950 yılından bu yana   düzenlenen prestijli yarışmada, Rosa ve Pilea koleksiyonlarıyla masaüstü kategorisinde iki uluslararası ödülün sahibi oldu. Tasarımların estetik, yenilikçi tasarım anlayışı, yeni teknolojiler, form, malzeme, yapı, konsept, fonksiyon, fayda, enerji verimliliği ve çevreye duyarlılık kriterleriyle değerlendirildiği yarışmada Kütahya Porselen, Rosa ve Pilea koleksiyonlarıyla ödüle layık görüldü. Tasarımda sınırları aşarak işlevselliği ve estetiği bir araya getiren koleksiyonlar, Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi’nin Kalıcı Tasarım Koleksiyonu’ndaki yerini aldı. 

Gül yapraklarından ilham alan koleksiyon

İlhamını yağmurlu bir günde gülün taç yapraklarına dolan yağmur damlacıklarından alan Rosa koleksiyonu; sofralarda sakin, huzurlu ve iyileştirici bir etki yaratıyor. Oldukça geniş bir kullanım alanı sunarak, kullanıcıda sofra hazırlarken bir buket hazırlamanın verdiği rahatlama hissini yaratıyor. Dünyanın en prestijli ödüllerinden iF Design Award 2021’de de ödül alan koleksiyonun tabak grubu, yan görünüşte sahip olduğu asimetrik dış hattı ile gül yaprağının dinamik hareketini yansıtıyor.

Gül yapraklarından ilham alan koleksiyon


Koleksiyonda yer alan tuzluk ve biberlik ise dokunma duyusuna hitap ediyor. Kullanıcı ihtiyaçları araştırılarak tasarlanan koleksiyon, kullanıcıların özel günlerde kullanmak için şık ve farklı ama aynı zamanda yalın bir yemek takımına olan ihtiyaçlarını karşılıyor. Farklı ürünlerle kolaylıkla kombin yapılmasına imkân veren Rosa, krem renk seçeneğiyle zamansız bir kullanım sunan koleksiyon, toz pembe rengiyle ise gülün duygusunu hissettiriyor. 

İşlevselliği estetikle buluşturuyor

Pilea bitkisinin yapraklarından ilham alarak tasarlanan Pilea koleksiyonu, işlevsellik ve estetiği buluşturan yönüyle sofralara renk katıyor. Fincanların tabağa güvenli şekilde oturmasını sağlayan işlevselliğiyle kullanım kolaylığı sağlayan koleksiyon, tasarımıyla kayma ve dökülmelerin önüne geçiyor. Farklı fincanların tek bir tabak ile kullanılmasına izin veren bir fonksiyona sahip olan koleksiyondaki parçalar, çoklu olarak da kullanılabiliyor. Tüketiciler sofralarını Pilea ile diledikleri gibi kişiselleştirerek tek bir koleksiyonla farklı konseptte sofralar yaratabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe