Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sarı çıtır çiçek desenleri ve renkli tasarımıyla

Soğuk kış günlerinde sıcacık yaz sofralarını özleyenler için Bella Maison Loren Kahvaltı Takımı tam size göre! Sarı çıtır çiçek desenleri ve...

Sarı çıtır çiçek desenleri ve renkli tasarımıyla
Soğuk kış günlerinde sıcacık yaz sofralarını özleyenler için Bella Maison Loren Kahvaltı Takımı tam size göre!

Sarı çıtır çiçek desenleri ve renkli tasarımıyla tatlı yaz esintilerini anımsatan Bella Maison Loren Kahvaltı Takımı sofranızda güneş açtıracak. Masanıza sıcaklık, şıklık ve canlılık getirecek olan Loren Kahvaltı Takımı ile yaz çiçeklerinin kokusu eşliğinde huzur dolu bir kahvaltının tadını çıkarın.

26 parçadan oluşan 6 kişilik bu özel tasarımla her mevsimde yazı hissederken, kayık tabaklar, reçellikler, çay tabakları ve çay bardaklarıyla sofralarınıza o son estetik dokunuşu katabilirsiniz. Bella Maison Loren Kahvaltı Takımı, ailenizi bir araya getiren Pazar kahvaltılarında, dostlarınız ve sevdiklerinizle geçireceğiniz her güzel günün sabahında mutluluğunuza eşlik edecek.

Sarı çıtır çiçek desenleri ve renkli tasarımıyla


Sofranızda her daim sıcaklığı hissettirecek olan Loren Kahvaltı Takımı’nı Bella Maison’un her tarza hitap eden alternatif modelleri, dekoratif sofra aksesuarları, şık masa örtüleri ve peçeteliklerle tamamlayarak masalarınızda yaz sıcaklığını yaşayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok