Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bahar aylarının neşeli ruhunu sofranıza yansıtacak

Aileniz ve sevdiklerinizle paylaşacağınız tüm sofraları Bella Maison’un Isadora Kahvaltı & Yemek Takımı ile süsleyin. Kahvaltının mutlul...

Bahar aylarının neşeli ruhunu sofranıza yansıtacak


Aileniz ve sevdiklerinizle paylaşacağınız tüm sofraları Bella Maison’un Isadora Kahvaltı & Yemek Takımı ile süsleyin.

Kahvaltının mutlulukla ilgisi olduğu kadar mutlu bir kahvaltının da şık ve huzurlu bir sofrayla ilgisi vardır. Sevdiklerinizle birlikte oturacağınız tüm sofralara, çiçekli desenleriyle içinizi açacak Isadora Kahvaltı Takımı eşlik etsin. Isadora’yı Ramazan ayının bir parçası olan sahur sofralarınızda da kullanabilir ve gece kahvaltılarınıza da renk katabilirsiniz. 

Paylaşmanın ve birlikte zaman geçirmenin daha da anlam kazandığı Ramazan ayında kuracağınız tüm iftar sofralarında Isadora Yemek Takımı sofranıza bereket ve huzur getirecek. Isadora Yemek Takımı, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan kalabalık iftar sofralarınızın değişmez bir parçası olmaya aday.

Bahar aylarının neşeli ruhunu sofranıza yansıtacak


Sarı çiçek desenleri ile tasarlanan Isadora, modern konseptiyle sofralarınıza yenilikçi bir görünüm kazandıracak. Isadora, uzun yıllar güvenle kullanabilmenizi sağlayacak teknik özelliklere sahiptir. Zarif tasarımıyla bahar aylarının neşeli ruhunu sofranıza yansıtacak bu seriyi, Bella Maison’un dekoratif sofra aksesuarlarıyla ve şık masa örtüleriyle tamamlayarak masanızı güzelleştirebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe