Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Doğanın güçlü simgesi kök motifi Bonna Radix ile şeflere ilham oluyor!

Dünya trendlerine uygun yenilikçi çözümleri ve benzersiz ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen premium porselen markası B...

Doğanın güçlü simgesi kök motifi Bonna Radix ile şeflere ilham oluyor!

Dünya trendlerine uygun yenilikçi çözümleri ve benzersiz ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen premium porselen markası Bonna, gücün, bağın ve dayanıklılığın simgesi köklerden aldığı ilham ile Radix Koleksiyonunu kullanıcılarıyla buluşturuyor. Doğanın güçlü bir simgesi olan kök motifini beyaz porselene ustalıkla işleyen marka, şeflerin mutfaktaki yaratıcılığına zarif ve gizemli bir tasarımla eşlik ediyor.

Türkiye’nin ilk ve tek %100 HoReCa markası Bonna, yenilikçi ve özgün tasarım ekibinin yaratıcı yorumlarıyla ortaya çıkan Radix Koleksiyonunu kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Doğanın güçlü simgesi kök motifi Bonna Radix ile şeflere ilham oluyor!

Toprağa ve birbirimize olan bağın güçlü bir simgesi olan kök motifinden ilham alan Bonna, şeflerin yaratıcılığını besleyecek bir koleksiyona imza atıyor. Büyümeyi, gücü ve dayanıklılığı ifade eden kök sembolünü beyaz porselen üzerine ustalıkla işleyen marka, gizemli ve zarif bir koleksiyon ile yaratıcı şeflerin sunumlarını eşsizleştiriyor. En küçük şeylerin bile derin bir etkisi olabileceğini hatırlatan Radix, doğanın yaratıcılığı tetikleme gücünü sofralara taşıyor.

Kolay istiflenebilirlik özelliği ile pratik kullanım sunan koleksiyon, seçili formlarda kenar çıtlama garantisi veriyor ve farklı ihtiyaçları karşılayabilen geniş bir ürün seçkisinden oluşuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok