Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka

Türkiye’nin karıştırıcılı cezveli ilk ve tek sütlü Türk kahve makinesi Arzum OKKA Rich Spin M’in reklam filmi yayında  Arzum OKKA Ailesi’n...

Türkiye’nin karıştırıcılı cezveli ilk ve tek sütlü Türk kahve makinesi Arzum OKKA Rich Spin M’in reklam filmi yayında 

Arzum OKKA Ailesi’nin en yeni üyesi Rich Spin M’in televizyonlarda ve tüm dijital platformlarda yayına giren reklam filminde; ürünün Türkiye’de bir ilk olan, karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine vurgu yapılıyor. Filmde, “Dört farklı modda kahveyle, dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka: Arzum OKKA” mesajı veriliyor.

Arzum OKKA’nın en yenisi Rich Spin M’in yer aldığı reklam filmi, televizyonlarda ve tüm dijital platformlarda yayına girdi. Geleneksel Türk kahvesi lezzetini sütle buluşturan Arzum OKKA Rich Spin M’in reklam filmi TBWA\Istanbul tarafından hazırlandı.

Karıştırıcı cezvesiyle Türkiye’de bir ilk

Arzum OKKA Rich Spin M filminin ilk sahnesinde, Berlin’deki bir garajda gençleri görüyoruz. Türk kahvesi ile özdeşleşen; ‘Gel iki lafın belini kıralım’ söyleminin altını çizen gençler bir yandan sohbet ederken bir yandan kahvelerini yudumluyor. Bu görüntülerin ardından bu kez de Türkiye’de bir evde, kadınların bir araya gelerek hem sohbet ettiği hem de bol köpüklü Türk kahvesi içerek fal baktığı sahneyi görüyoruz. 

‘Biz bunlara aşinayız ama onlar da hiç yabancı değil’ denirken garajdaki gençlerin fal bakmak için fincan çevirdiği sahneyi izliyoruz. Farklı kültürlerle Türk kültürünü harmanlayan filmin devamında mutfak masasının üzerindeki Arzum OKKA Rich Spin M’i görüyoruz. Makinenin dibindeki karıştırıcının sütün dibe yapışmasını, karıştırıcılı ve tek parça oluşunun da sütün etrafa yapışmasını önlediğini gösteren görüntüleri izliyoruz. Sonraki sahnede cezveden çıkan sütlü Türk kahvesi bir fincana dökülürken, ‘Türkiye’de bir ilk! Karıştırıcılı cezvesiyle, Sütlü Türk kahve makinesi Arzum OKKA Rich Spin M sütlü kahvenizi sizin yerinize karıştırarak pişirir, tam kıvamına ulaştırır’ vurgusu yapılıyor. 

Filmde ayrıca tek parça cezvesiyle kolay temizlenebilen Arzum OKKA Rich Spin M’in sütlü, közde, sert ve klasik kahve modlarının altı çizilirken, “Dört farklı modda kahveyle, dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka: Arzum OKKA!” mesajı veriliyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok