Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralarına şıklık katmak isteyenlere pratik çözümler

Paşabahçe Mağazaları, sofralarda şıklık yaratmak isteyenleri ve pratik çözüm arayanları porselen takımlarından kristal bardaklara, su setler...

Sofralarına şıklık katmak isteyenlere pratik çözümler

Paşabahçe Mağazaları, sofralarda şıklık yaratmak isteyenleri ve pratik çözüm arayanları porselen takımlarından kristal bardaklara, su setlerinden seramik fırın kaplarına kadar yepyeni ürünleriyle mağazalarında bekliyor.

Ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatı güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, hem sofralarına şıklık katmak isteyenleri hem de pratik çözümler arayanları yepyeni ürünleri ile buluşturuyor. Paşabahçe Mağazaları, yeni porselen takımları, kristal bardakları, su setleri ve seramik fırın kaplarıyla sofralarınızda ihtişam ve zarafeti bir arada sunuyor.

Zarafeti ‘’Rosado’’ porselenle yakalayın

Yeni Rosado porselen ürün ailesi, pembe renk tonları ve altın ince detaylarla oluşturulan geometrik desenleri ile sofralara zamansız bir zariflik sunuyor. İlkbaharın öne çıkan renkleri olan pembe ve beyazın hakim olduğu porselenlerle, sofralarınıza baharın esintisi geliyor.

İhtişamlı sofralar için ‘’Elegan’’ serisi

Ufak dokunuşlarla ihtişamı yakalamak isteyenlerin sofralarına, Elegan 6’lı kristal bardak ve kadeh setleri eşlik ediyor. Yeşil, fuşya ve kobalt mavisi renkleriyle dikkat çeken seriyle davet soflarınız görsel bir şölene dönüşüyor.

Sofralarına şıklık katmak isteyenlere pratik çözümler

Zarif dekoruyla ‘’Sparrow’’ su setleri

Altın ve gümüş renkleriyle ön plana çıkan Sparrow su setleri, kenarı serçe figürlü tepsisi ve şık tasarımıyla sunumlarına renk katmak isteyenlere göz alıcı bir seçenek sunuyor.

Fırından sofraya pratik çözüm

Paşabahçe Mağazaları, mutfakta vakit geçirmeyi seven ve aynı zamanda pratik çözümler arayanlar için seramik fırın kapları serisine bir yenisini daha ekledi. Fırından sofraya uzanan lezzet yolculuğuna yeni ‘’Mate’’ seramik fırın kapları eşlik ediyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe