Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vazgeçilmez pişirme yardımcınız olacak

Evidea’nın kendi markası Temfera ile mutfaklarınızda harikalar yaratacaksınız… Eviniz içinaradığınız her şey tek çatı altında bulabileceğini...

Vazgeçilmez pişirme yardımcınız olacak
Evidea’nın kendi markası Temfera ile mutfaklarınızda harikalar yaratacaksınız…

Eviniz içinaradığınız her şey tek çatı altında bulabileceğiniz Evidea, kendi markası olanTemfera ile mutfaklarda fark yaratacak. Sağlıklı, doğal ve kaliteli yapısıyla dikkat çeken Temfera tencere seti vazgeçilmez pişirme yardımcınız olacak.

Mutfak,ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikliev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea,piyasaya çıkardığı yeni markası Temfera tencere seti ile yemek pişirmeye dair tümihtiyacınızı karşılayacak. Hem kullanım hem de tasarım açısından mutfaklarınyeni gözdesi olan Temfera; iki farklı renk seçeneğiyle üç farklı boy tencere vetava setinden oluşuyor.

Çevreye Duyarlı Temfera

WHİTFORD kalitesi ile sağlıklı pişirme deneyimi sunan yeni Temferatencere seti, sağlıklı, doğal ve kaliteli 4 kat yapışmaz granit efektli içyüzeyi sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor. Kolay temizlenebilen Temfera,yanmaz ve yapışmaz iç yüzeyiyle lezzetli yemeklere imza atacaksınız.

Çevreye duyarlı malzemelerden üretilen Temfera, çizilmeye ve aşınmayadayanıklıdır ve uzun süreli kullanım sağlar. Ergonomik ve yumuşak dokunuşlukulplarıyla daha rahat bir kullanım sağlarken sertleştirilmiş cam kapağı kırılmaz özelliği taşımaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok