Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çok marifetli dondurma makinesi

Yazı birbirinden lezzetli, taptaze, ev yapımı dondurmalar eşliğinde geçirmek isteyenlerin imdadına Enplus yetişiyor Çok marifetli dondurma m...

Çok marifetli dondurma makinesi

Yazı birbirinden lezzetli, taptaze, ev yapımı dondurmalar eşliğinde geçirmek isteyenlerin imdadına Enplus yetişiyor

Çok marifetli dondurma makinesi

Havaların ısınmasıyla beraber dondurma sezonu da açılıyor. Sıcak günlerin en ferahlatıcı lezzeti olan dondurma, 7’den 70’e herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Enplus’ın satışa sunduğu Sage BCI600 dondurma makinesi, evlerinde damak zevklerine uygun, temiz içerikli ve yaratıcı dondurmalar hazırlamak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Yaz aylarının hem ferah hem de hafif lezzetleri arasında ilk sırada yer alan dondurma, tatlı serinliğiyle herkesin gönlünde taht kuruyor. Kullanıcılarını daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus; satışa sunduğu dondurma makinesi Sage BCI600 ile dondurma tutkunlarının evlerinde farklı tarifleri denemelerine ve içeriği temiz, sağlıklı dondurmalar yiyebilmelerine imkân tanıyor. Kakaolusundan çileklisine, limonlusundan kavunlusuna istenilen her dondurmayı çok pratik bir biçimde hazırlamayı sağlayan Sage BCI600; koruyucu madde veya yapay aromalar yerine sadece hayal gücünü kullanarak birbirinden farklı tatlar çıkarmayı mümkün kılıyor.

Kolay kullanımı ile farklı lezzetler deneyin

12 farklı otomatik sertlik ayarıyla sorbeden dondurulmuş yoğurda, İtalyan gelatosundan binbir çeşit dondurmaya birçok farklı tarzda soğuk lezzeti kolayca hazırlamanızı sağlayan Sage BCI600’ün 1 litrelik kâse kapasitesi bulunuyor. Makinenin ön soğutma özelliği, dondurma karışımınızı en uygun çalışma sıcaklığı için önceden soğutmanızı sağlıyor. Smart Scoop özelliği ise çıkardığı bildirim sesiyle çikolata, meyve veya diğer lezzetleri karıştırmaya hazır olmanız için sizi bilgilendiriyor. Yeni dondurulmuş tatlıları 3 saate kadar soğuk ve çalkalanmış halde tutan Sage BCI600 ile taze dondurmanın keyfini herkes doyasıya yaşayabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok