Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bir dilim ekmekten gelen benzersiz tatlar şöleni

Mahalle fırıncılığının güven ve samimiyetini modern bir anlayışla harmanlayarak, fırın-kafe (bakery-cafe) konsepti ile günümüze taşıyan Fırı...

Bir dilim ekmekten gelen benzersiz tatlar şöleni
Mahalle fırıncılığının güven ve samimiyetini modern bir anlayışla harmanlayarak, fırın-kafe (bakery-cafe) konsepti ile günümüze taşıyan Fırınya, yenilikçi tarifleri ve birbirinden nefis ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 

“Benzersiz Tatlar Ülkesi” mottosuyla yola çıkan ve günün her saatinde lezzet dolu anlar yaşatan marka, özenle hazırladığı ekmek üstü lezzetleriyle damaklarda unutulmaz izler bırakıyor. Tazecik ve hiçbir koruyucu veya katkı içermeyen ekşi mayalı artizan ekmek diliminin üzerine özel olarak hazırlanan malzemelerin eklendiği ekmek üstü lezzetler, kahvaltı başta olmak üzere her öğünde tüketicilerin tercihi oluyor. 

Bir dilim ekmekten gelen benzersiz tatlar şöleni


Geçmişten bugüne insanın içini ısıtan mahalle fırıncılığının sıcaklığını modern ve nitelikli dokunuşlarla bambaşka bir boyuta taşıyan Fırınya; benzersiz tatları, yenilikçi ürünleri ve özel menüsü ile tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Fırınya ustaları tarafından dilim ekmeğin üzerine farklı malzemelerin eklenmesiyle hazırlanan ekmek üstü lezzetler, kahvaltılık ve öğle & öğleden sonra seçenekleriyle tüm öğünlerin vazgeçilmezi oluyor. 

Her damak tadı göz önünde bulundurularak, farklı alternatiflerle hazırlanan kahvaltılık ekmek üstü lezzetler “jambon ve çırpılmış yumurtalı”, “göz yumurta ve avokadolu” ve tatlı severlerin yüzünü gülümseten “vişne reçelli ve lorlu” seçenekleriyle iştah kabartıyor. Öğle & öğleden sonra ekmek üstü lezzetleri ise “ton balıklı & turşulu” ve “kereviz soslu & füme etli” alternatifleriyle farklılık arayışında olanların favorisi oluyor. Zengin besin değeri ve doyurucu içeriğiyle de dikkat çeken ekmek üstü lezzetler, günlük hayatın koşuşturmasında lezzetli ve pratik atıştırmalık seçeneği sunuyor.

Bir dilim ekmekten gelen benzersiz tatlar şöleni


Mahalle fırıncılığında yeni nesil konsept...

Bir buğday hikayesi yazarak Türkiye’yi fırın-kafe kültürü ile tanıştıran Fırınya, mahalle fırıncılığını yepyeni bir konseptle bir araya getiriyor. Marka; hem geleneksel ürünleri, hem dünyadan lezzetleri, hem de kendine özgü tatlarıyla zengin bir yelpaze sunuyor. Tamamı ekşi mayalı ekmekler, artizan sandviçler, fırından sıcak çıkan kruvasanlardan böreklere birçok lezzetle dolu fırın sepeti eşliğinde serpme kahvaltısı, salata ve fit seçenekler, kahve ve bitki çayı çeşitleri ve tabii ki olmazsa olmaz fırından sıcacık unlu mamul lezzetleri de ürün grubunda yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe