Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ege’den Osmanlı mutfağına uzanan lezzet deryası

Nostaljik atmosferi, merkezi konumu ve keyifli bahçesi ile ön plana çıkan Muup Alaçatı, Chef Dura’nın sunduğu eşlik lezzetler eşliğinde misa...

Ege’den Osmanlı mutfağına uzanan lezzet deryası
Nostaljik atmosferi, merkezi konumu ve keyifli bahçesi ile ön plana çıkan Muup Alaçatı, Chef Dura’nın sunduğu eşlik lezzetler eşliğinde misafirlerini ağırlıyor. 

Osmanlı mutfağından Ege lezzetlerine kadar birçok çeşidi bulunduran Muup Alaçatı menüsü, benzersiz sunumlarıyla hem göze hem damak tadınıza hitap ediyor. Meşhur Alaçatı ruhunu hem dekorasyonu hem lezzetleriyle yaşatan Muup Alaçatı menüsünün başrolünde; Muup Minası, Yosun, Deniz Mahsullü Pejmurde, Kerevizli Yengeç Çorbası ve Bademli Çıtır Kabak bulunuyor.

Tarihi Alaçatı’nın tam kalbinde bulunan konumu, otantik dokusu ve keyifli bahçesi ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatan Muup Alaçatı, bulunduğu yerin ruhunu yaşatıyor. Sunduğu imkânları ile tercih sebebi olan Muup Alaçatı, yepyeni menüsüyle tatilin keyfini ikiye katlıyor. 

Ege’den Osmanlı mutfağına uzanan lezzet deryası


Muup Alaçatı’yı ayrıcalıklı kılan geniş gastronomi bilgisine sahip Chef Dura’nın hazırladığı menüde; Alaçatı tarihinden esinlenerek oluşturulan Osmanlı Mutfağı, renkli sokaklarından yola çıkarak Ege mezelerini ve Çeşme’nin mavisinden etkilenerek deniz ürünleri yer alıyor. Sunduğu lezzet çeşitleriyle 7’den 70’e herkesin damak zevkine hitap eden Muup Alaçatı menüsü, merak uyandıran tatlarıyla hafızalarda kalıyor.

Başlangıç tabağından başlayarak tatlı tabağı ile son bulan Muup Alaçatı ziyafet menüsünün en sevilen lezzetleri ise şu şekilde: Başlangıçlarda Kerevizli Yengeç Çorbası; sonrasında Şevketi Sübye, Balık Kokoreç ve Karides Mantı. Ege otlarının tazeliği ve lezzetiyle hazırlanmış mezelerde ise: Deniz Mahsullü Pejmurde ve Tulumlu Yela. Ana yemek olarak Muup Alaçatı'nın lezzet imzası olan, Muup Minası ve Yosun. Son olarak çıtır çıtır lezzeti ve hafifliği ile tercih edilen tatlı, Bademli Çıtır Kabak…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe