Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“Tadım Turları”nın yaz dönemi

Büyük şehirlerin bunaltıcı havasından kısa süreliğine de olsa uzaklaşıp, her anlamda tadı damağınızda kalacak bir mola vermek için “Biraz De...

“Tadım Turları”nın yaz dönemi


Büyük şehirlerin bunaltıcı havasından kısa süreliğine de olsa uzaklaşıp, her anlamda tadı damağınızda kalacak bir mola vermek için “Biraz Deniz, Biraz Kültür ve Biraz Lezzet” üçlemesiyle hazırlanan niş gastro turlarının öncüsü “Tadım Turları”nın yaz dönemi programı belli oldu.

“Gezilecek Çok Yer ve Tadılacak Çok Lezzet Var” mottosuyla programlarını planlayan ve turlara katılanlara eşsiz kültür ve tat deneyimleri yaşatan “TadımTurları”nın yaz döneminde de oldukça dolu bir tur programı sunuluyor. 10 Haziran’da; ünlü filozofların, Tanrı’nın sevdiği kullarını gönderdiği yer olarak tarif ettiği Datça ile başlayacak yaz dönemi, doğal güzellikleri ve tarihî dokusuyla göz kamaştıran Antalya’da gerçekleşecek gezi ve tadımlarla devam edecek.

“Tadım Turları”nda hafta sonu keyfine “Biraz Deniz, Biraz Kültür ve Biraz Lezzet” üçlemesiyle hazırlanan deniz aktiviteleri de eklenirken, gezilecek bölgenin kültür ve lezzetini deneyimlemenin yanı sıra tüm gün şeklinde düzenlenen özel tekne turları da programların içerisinde yer alıyor. İki ve üç gecelik olarak planlanan turlarla misafirlerin, iş ve şehir stresine ara vererek yeni haftaya güçlü bir enerjiyle başlaması hedefleniyor.

Türkiye’nin bereketli topraklarını, zengin kültürünü ve lezzetlerini birlikte sunan “Tadım Turları”, “Kültür & Tadım Gezileri” ve “Bağ Gezileri” olarak iki farklı rota çizip, misafirlerini tadım üzerine seçili özel menülerle ağırlıyor. 18 yıldır turizm sektöründe birçok firmada yurt içi-yurt dışı organizasyon ve turlar düzenleyen Seden Kızılörs’ün, 2019 yılında kurduğu “Tadım Turları” özenle hazırlanan ulaşım, konaklama, kültür gezileri, yemek ve rehberlik hizmetleriyle bir gezinin ötesinde dostluk bağlarıyla çevrili bir program sunuyor. Keyif, lezzet ve neşe dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen ziyaretçiler için program ve rotalar kültür rehberleri, şef ve somelyeler tarafından planlanıyor.

“Tadım Turları”nın yaz dönemi


DATÇA TADIM TURU (10-12 HAZİRAN 2022)

Gece konaklamalı program için Dalaman Havalimanı'nda buluşulacak. Datça Vineyard üzümleri tadılacak. Tura katılanlara özel hazırlanan menülerle akşam yemeğinde tadım ve eşleştirme yapılacak. Bir gün boyunca tekne ile Datça koyları gezilecek.

ANTALYA & OLYMPOS & KAŞ & KEKOVA TEKNE TURU & LİKYA BAĞLARI (23-26 HAZİRAN 2022/ 21-24 TEMMUZ 2022/ 18-21 AĞUSTOS 2022)

“Biraz Kültür, Biraz Tadım ve Biraz Deniz” üçlemesi olan programda Antalya, Adrasan ve Kaş'ta konaklanacak. Özel tekne ile Kekova koylarında gezilecek. Programın son günü Likya Bağları’na uğranacak. Likya Bağları’nda tadım yapılacak ve öğle yemeği yenecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok