Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’de ilk defa Şef Konuk Programı deneyimi

W Istanbul’un tarihi ve izole bahçesi “Secret Garden” yaz sezonunu Tanrı Misafiri ile ortaya koyduğu işbirliği ile açtı! Akaretler’in özgür ...

Türkiye’de ilk defa Şef Konuk Programı deneyimi

W Istanbul’un tarihi ve izole bahçesi “Secret Garden” yaz sezonunu Tanrı Misafiri ile ortaya koyduğu işbirliği ile açtı!

Akaretler’in özgür ve dinamik ruhu W Istanbul, şehrin merkezindeki gizli bahçesi Secret Garden’da sunduğu eşsiz deneyimler ile birlikte yeni sezonunu misafirlerine açtı.

Akaretler Sıraevler’de W Istanbul içerisinde konumlanan Secret Garden, Türkiye’de ilk defa Şef Konuk Programı deneyimini Tanrı Misafiri ile birlikte gerçekleştirdi. 

Amsterdam’dan gelen konuk şeflerin misafirlere gastronomik deneyimler sunduğu Chefs Residency (Şef Konuk programı) projesinin ilk yemeği unutulmaz bir açılış yemeği ile W Istanbul’da gerçekleşti. 

Türkiye’de ilk defa Şef Konuk Programı deneyimi


Amsterdam'da yaşayan şef ikilisi Bill Allison ve Chiaran Naughter'ın birlikte oluşturdukları ve Paris'te gerçekleştirdikleri yemekler sonrasında ismi duyulan "ilj pop-up" projesi ilk kez İstanbul'a geldi. Nijerya ve Nordik mutfaklarının lezzet ve pişirme tekniklerini karıştırarak yemekler yapan ikili W Istanbul’da gerçekleştirdikleri iki günlük pop-up için gastronominin zengin aromatik dünyasından esinlenerek tasarladıkları çok özel eşleşmeli bir menü tasarladı.

Müge Büyüktalaş ve Müge Tüzer tarafından kurulan Tanrı Misafiri , W Istanbul’da gerçekleştirdiği bu özel akşam ile çok dikkat çekti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok