Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Farklı zevkler, sofralarınızda bir araya geliyor

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison, farklı zevklere hitap eden yemek takımları ile kullanıcıları sofralarda farklı bir...

Farklı zevkler, sofralarınızda bir araya geliyor
“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison, farklı zevklere hitap eden yemek takımları ile kullanıcıları sofralarda farklı bir keşfe çıkarıyor. 

Sarı çiçekler ve mavinin farklı tonlarının uyumunun yansıtıldığı Mabel Yemek Takımı ve Adelina Kahvaltı Takımı ile kullanıcılar sofralarda yazın bitmek bilmeyen enerjisini yaşarken, bambu kenar rimleri ile kolayca fark edilen Palm Bamboo Stoneware Yemek Takımı ile doğallığı derinlemesine hissedecek.  

Bella Maison Mabel Yemek Takımı ve Adelina Kahvaltı Takımı, ilkbahar ve yazın tüm renklerini sofralara taşırken, Palm Bamboo Stoneware Yemek Takımı ile sofralara estetik ve zarafet geliyor. Yaz renklerinin sıcaklığı, İngiliz şıklığı, doğallık ve sadelik gibi birbirinden farklı zevklere cevap veren takımlar, her parçasıyla farklı bir hikaye anlatıyor.  

Yemekleri görsel şölene dönüştürüyor  

Küçük sarı çiçeklerin, mavi yaprak ve şeritlerle birleşmesinden doğan Mabel Yemek Takımı, sofraların enerjisini yükseltiyor. Yemek tabağı, kâse ve servis tabağından oluşan İngiliz porseleni tadındaki takım, yemekleri görsel şölene dönüştürüyor. Sarı ve mavinin kase, yemek ve servis tabağında farklı formlarda uygulandığı takım, renk ve detaylarındaki kalitesiyle el işçiliği hissi yaratıyor. Tabakların geleneksel İngiliz porseleni hatları ise mavi şeritlerle daha da vurgulanıyor. Toprak bazlı stonewareden üretilen takım, renklerinin ilk günkü canlılığını uzun yıllar korumayı vadediyor. 

Farklı zevkler, sofralarınızda bir araya geliyor

Sofraların sohbet konusuna dönüşüyor 

İyimserlik, uyum ve neşenin sembolü sarı çiçeklerin enerjisinin yansıdığı Adelina Kahvaltı Takımı; geleneklerine bağlı, dinamik ve modern bir esintiyle sofralara geliyor. Sarı ve yeşilin ahenk içinde kullanıldığı 26 parçadan oluşan 6 kişilik kahvaltı takımı yuvarlak hatlarıyla da zarafetini konuşturuyor. Servis tabağından reçelliklere, sosluk, peynir ve zeytin tabağından kayık ve oval tabaklara kadar tüm detayların düşünüldüğü takım, sofraların sohbet konusuna dönüşüyor. 

Palmiye desenli tatlı tabakları, kahvaltı tabağı olarak da kullanılabiliyor

Çorba kâsesi, çukur ve servis tabağının yanı sıra palmiye desenli tatlı tabağından oluşan 16 parçalık 4 kişilik Palm Bamboo Stoneware Yemek Takımı, stonewarein sağlamlık ve doğallığını sofralarla buluşturuyor. Bambu kenar rimli beyaz tabaklarıyla ön plana çıkan takım, palmiye desenli tatlı tabağıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kahvaltı tabağı olarak da kullanılabilen tatlı tabakları, yemek setinin fonksiyonelliğini vurguluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe