Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’de bir ilk: Probiyotik dondurma!

Dondurma tutkunlarının vazgeçilmez adresi MADO, ses getiren bir yeniliğe imza attı ve Türkiye’nin ilk probiyotik dondurmasını üretti.  Kendi...

Türkiye’de bir ilk: Probiyotik dondurma!

Dondurma tutkunlarının vazgeçilmez adresi MADO, ses getiren bir yeniliğe imza attı ve Türkiye’nin ilk probiyotik dondurmasını üretti. 

Kendinden şekerli ve şekersiz gibi birçok özel lezzeti dondurma severlerle buluşturan MADO, şimdi de probiyotik dondurmaları ile misafirlerine sağlıklı ve yeni lezzetler sunuyor.

Özgün lezzeti ve yoğun kıvamlı yüzlerce çeşit dondurması ile damaklarda tat bırakan MADO, yenilikleri hayata geçirmeye devam ediyor. Daha önce Türkiye’deki ilk vegan dondurmayı tüketiciyle buluşturan MADO, vizyoner marka duruşuyla bir ilki daha gerçekleştirdi. Marka, sağlıklı beslenenlerin tercihi olacak probiyotik dondurmaları ile Türkiye’de bir ilke imza atarak yine fark yarattı.

Sindirimi kolay dondurmalar

İçerdiği probiyotik sayesinde vücuda gerekli olan yararlı bakterilerin alınmasını sağlayan dondurmalar, farklı lezzet arayanların yanı sıra sağlığına dikkat edenlerin de vazgeçilmezi olacak. Zengin içeriği ile sindirimi rahatlatan probiyotik dondurmaları, diyet yapanlar da kolayca tüketebilecek.

İsteyene sade, isteyene yoğurtlu 

Doğal probiyotik içeren dondurmalar, sade ve yoğurtlu çeşitleriyle dondurma severlerin tercihine sunuluyor. Sade dondurma alerjik bünyelerin korunmasını desteklerken, keçi sütü ve probiyotik birleşimi sayesinde yüksek değerli besin haline geliyor. Yoğurtlu probiyotik dondurmayı tercih edenler ise doğal yoğurttan alınan yararlı bakteriler sayesinde doğal probiyotik elde ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe