Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni mutfak trendi evde pizza ve pide

Tüm dünyada yaşanan gıda fiyatlarındaki artışın otel, lokanta, restoran, kafelerde yemek yeme oranını önceki yıllara göre azalttığı gözleniy...

Yeni mutfak trendi evde pizza ve pide

Tüm dünyada yaşanan gıda fiyatlarındaki artışın otel, lokanta, restoran, kafelerde yemek yeme oranını önceki yıllara göre azalttığı gözleniyor. Bu mekanlara alternatif olarak evde bir araya gelmek daha ekonomik olmaya başladı. Pandeminin başlarında evde ekmek yapımı, ramazan ayında ramazan pidesi yapımı ile devam eden alışkanlıklar bugünlerde pizza ve pide ile devam ediyor. 

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş pandeminin zorlu geçen ilk dönemi sonrasında insanların sosyalleşme de dahil olmak üzere birçok alışkanlıklarında değişiklikler yaşandığını göz önüne alarak müşterileri daha iyi anlamak üzere çalışmalar yaptıklarını söyledi. Keleş, değişen yemek yeme alışkanlıkları kapsamında kahvaltıların daha geç ve uzun yapıldığını ve evde çalışanların yataktan daha geç kalktığını, sabah kahvaltılarının ise öğle yemeklerinin yerini aldığını belirtti.

Birlikte dizi ve film izleyip yemek yemek daha ekonomik 

Murat Keleş, edindikleri izlenimlere ve müşterilerden aldıkları geri dönüşlere göre sabah kahvaltısının bir kahve ya da çay ile geçiştirildiğini söyleyerek şöyle devam etti: “Kahvaltı masaları artık öğle saatlerinde kuruluyor. Pandemi etkisinin ilk zamanlara göre azalmaya başlamasıyla insanlar birlikte daha çok zaman geçiriyorlar. Ekonomik nedenlerle dışarıda yemek yeme alışkanlığı birlikte yemek hazırlamaya dönüştü.  Annelerin çocukları için yaptıkları böreklerin yanına pide ve pizza da eklendi. Dışarıda yemek yemek yerine aileler bir araya gelip ortak zaman geçiriyorlar; birlikte izlenen filmlere ve dizilere evde yapılan atıştırmalıklar eşlik ediyor.”

Yeni mutfak trendi evde pizza ve pide

Evdeki gurmelerin tercihi Rende Mozzarella Peyniri

Murat Keleş Teksüt olarak müşterilerden aldıkları geri dönüşleri her zaman değerlendirdiklerini ve önem verdiklerini belirterek Teksüt Rende Mozzarella Peyniri inin tüketicilerin beğenisini kazandığını paylaştı. Özel tarifler için özel lezzetler gerektiğinin altını çizen Keleş rendelenmiş mozzarella peynirinin Teksüt kalitesi ile mutfaklara Akdeniz esintisi getirdiğini söyledi. Evde yapılan pizza ve pidelerin aranan lezzeti olduklarının altını çizdi. 

Teksüt Rende Mozerella Peyniri, kolay eriyen kıvamı ve ağzınızda bıraktığı yoğun süt kokusu ile pizzaların üzerini sarıyor. Teksüt, eşsiz ev pizzaları hazırlamak isteyenler için yüksek proteinli Mozzarella peynirini kullanımına hazır rendelenmiş haliyle 200 ve 1000 gramlık ambalajlarda sunuyor. Dolgun tadı ve doyurucu lezzetiyle evdeki gurmelerin tercihi oluyor. Mozzarella peyniri, kahvaltılarda, makarna ve salatalarda  da tercih ediliyor. Kendine özgü lifli yapısının sağladığı erime ve uzama özellikleri nedeniyle, pizza malzemeleri arasında en fazla rağbet gören peynir olarak öne çıkıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok