Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Doğanın her renginden ilham alınarak tasarlanan desenler

Paşabahçe Mağazaları, doğanın her renginden ilham alınarak tasarlanan desenler ile doğaya duyulan özlemi porselen ürünlere taşıyor.  Botanik...

Doğanın her renginden ilham alınarak tasarlanan desenler

Paşabahçe Mağazaları, doğanın her renginden ilham alınarak tasarlanan desenler ile doğaya duyulan özlemi porselen ürünlere taşıyor. 

Botanik bahçelerin yeşil tonları Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerinde hayat buluyor. Servis kaselerinden dekoratif objelere, espresso fincanlarından kupalara kadar pek çok ürün doğadan ilham alıyor. 

Botanik desen severlere

Üzerindeki kuş deseni ve sarının sıcak tonlarıyla dikkat çeken Hummingbird Porselen Espresso Fincanı, dalgaların ahengini yansıtan Wave Porselen Pasta Tabağı, yağmur ormanlarını hatırlatan Rainforest servis tabağı ve kupa, yeşilin en canlı tonlarını bir araya getiriyor. 

Doğanın her renginden ilham alınarak tasarlanan desenler

Botanik Porselen Kahve Fincanları iki farklı renk seçeneğiyle kahve sohbetlerine ayrı bir hava katıyor. Botanik Seramik Dekoratif Obje ve Botanik Seramik Servis Kasesi ayrılmaz ikili olarak iyi bir hediye alternatifi oluştururken, iki farklı boy seçeneği ile sunulan Botanik Metal Fenerler açık mekanlarınıza doğal bir hava getiriyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe