Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çok amaçlı mutfak adaları, mutfaktaki en büyük yardımcınız

Crate and Barrel mutfak adaları, saklamak ve sergilemek istediğiniz tüm gereçleri için en büyük yardımcınız Çok amaçlı kullanılabilen ürünle...

Crate and Barrel mutfak adaları, saklamak ve sergilemek istediğiniz tüm gereçleri için en büyük yardımcınız

Çok amaçlı kullanılabilen ürünleriyle stil sahibi evlerin vazgeçilmezi Crate and Barrel, mutfak adaları ile mutfaklarınıza hem depolama hem de sergileme alanı sunuyor.

Tasarımcı Bill Eastburn tarafından tasarlanan, eski ile yeniyi buluşturan “cottage” tarzının modern yansıması olan Belmont mutfak adası ile mutfağınızdaki tezgah ve saklama alanlarını genişletmeniz mümkün. Modülün üst levhasında 25 cm'lik katlanabilir bir kanadın da kullanıldığı tasarım, kauçuk ağacının muhteşem doğasını gözler önüne seriyor.

Yan yana duran iki çekmecesi ve kayar kapaklarla çalışılmış dolabı ile oldukça geniş bir saklama çözümü sunan ürün, iç kısımda ayarlanabilir bir raf ve kenarlarında iki adet havlu asacağı ile donatıldı. Ürün aynı zamanda tekerlekleri sayesinde istenen yere hareket ettirilebiliyor.

“French Kitchen mutfak adasına sahip olmak için Fransız yemek okullarından mezun olmanız gerekmez” diyen tasarımcı Blake Tovin imzalı mutfak adası, gri-beyaz damarlı Carrara mermerinden yapılan üst yüzeyi ile zamansız ve seçkin görünüm sunuyor. French kitchen mutfak adası, iki havlu asacağına, tencereleri, yemek kitaplarını, yemek malzemelerini saklamak ve sergilemek için geniş bir rafa sahip.

Çok amaçlı kullanılabilir Sheridan beyaz mutfak adası, form ve fonksiyonun mükemmel birleşimi ile tasarlandı. Çalışma alanınızı genişletmekle kalmayıp size ekstra bir depolama alanı sağlayan ve kolay temizlenme özelliğiyle aşçıların favorisi olan tezgahı paslanmaz çelikten... Mutfak tezgahının yanında yemek yemek için ise, kanadını açmanız yeterli!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe