Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınız sizi yansıtsın

Mutfaklarda standart görünümün dışına çıkmanın en kolay yollarından biri kapaklı dolapların sayısını azaltıp, açık rafların kullanımını artı...

Mutfağınız Sizi Yansıtsın

Mutfaklarda standart görünümün dışına çıkmanın en kolay yollarından biri kapaklı dolapların sayısını azaltıp, açık rafların kullanımını artırmaktan geçiyor.

Mutfakların ferah ve sofistike gözükmesini sağlayan raf sistemleriyle, kullanıcılarının kimliklerini yansıtan mutfak tasarımları elde ediliyor. Lineadecor’un her stile uyum sağlayan farklı raf çözümleri sayesinde mutfağınızı ve evinizin farklı köşelerini istediğiniz gibi özelleştirmeniz mümkün...

Mutfağınız Sizi Yansıtsın

Keyifli bir mutfak deneyimi için aradığınız her şeyin elinizin altında olması önemli. Lineadecor’un özel tasarımı tezgah üzeri raf sistemleriyle, yemek hazırlarken baharatlarınıza ve mutfak aksesuarlarınıza ulaşmak artık çok kolay. 

Tezgah üzerinde ekstra bir alan tanımlayarak aynı zamanda ek depolama alanı da sunan raf sistemleri, duvar tipi ve ada tipi olarak farklı kullanım alternatifleri sunuyor.

Evinizi farklılaştıran detayların başında sizi yansıtan aksesuarlarınız gelir. Lineadecor’un farklı raf üniteleri ile aksesuarlarınızı estetik bir şekilde konumlandırarak evinizi özelleştirmeniz mümkün. 

Mutfağınız Sizi Yansıtsın


Üst dolaplarınıza hareket katmak için farklı renk seçenekleri sunan dikey kutu raf çözümlerinden, her durumda görünür olmasını istediğiniz ürünleriniz içinse aydınlatmalı raflardan faydalanabilirsiniz. Mat siyahın asaletini taşıyan alüminyum raflarla farklı kurgular tasarlayarak, duvarlarınızı özel bir sergileme alanına dönüştürebilirsiniz.     
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok