Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni ayaklı bardaklarla farklı bir estetik

Sofraların vazgeçilmezi Paşabahçe, sunumları daha gösterişli ve şık hale getiren yeni ayaklı bardaklarını tüketicilerin beğenisine sundu. El...

Sofraların vazgeçilmezi Paşabahçe, sunumları daha gösterişli ve şık hale getiren yeni ayaklı bardaklarını tüketicilerin beğenisine sundu. Elysia, Timeless, Symphony, Hudson ve Wavy serilerine eklenen yeni ayaklı bardaklar içecek sunumlarına farklı bir estetik katıyor.

Paşabahçe, bardak serilerine eklediği yeni ayaklı bardaklar ile ürün gamını genişletmeyi sürdürüyor. Elysia, Timeless, Symphony, Hudson ve Wavy serilerine eklenen yeni ürünler sofraların ve içecek sunumlarının vazgeçilmezi olacak.

Dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından biri olan German Design Award’da 2019 yılında “Winner” kategorisinde ödüle layık görülen Elysia serisine 2 yeni boy eklendi. Şık tasarımı ve ışıltısı ile gösterişten uzak, yalın hatlarıyla dikkat çeken, üst segment ürünlerin yer aldığı Elysia serisi, dikey çizgili elmas kesimli üç farklı bardak ile geçmişin izlerini taşırken modern stilin ruhunu da yansıtıyor.

Paşabahçe’nin kalitesini zamansız çizgisi ile birleştiren Timeless serisi 2 yeni boyu ile göz alıcı zarafetini sofralara taşıyor. Timeless serisine eklenen flüt bardağı ve kahve yanı su bardakları şık ve göz alıcı bir sunum imkanı sağlıyor.

Symphony ayaklı bardak serisinde 2 farklı seçeneği, Wavy serisinin 5 farklı seçeneği ve Hudson serisinin ise 3 farklı seçeneği bulunuyor.

Paşabahçe’nin yeni ayaklı bardakları ile farklı içecek sunumları yanı sıra ilgi çekici tatlı sunumları yapabilir konuklarınızı şaşırtabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe