Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Seccade Hangi Kumaşa Yapılır?

İslam inancının en temel gerekliliklerinden birini olan namazın kılındığı ortamın temizliği oldukça önemlidir. Bu sebeple rahat ve temiz bir...

Seccade Hangi Kumaşa Yapılır?

İslam inancının en temel gerekliliklerinden birini olan namazın kılındığı ortamın temizliği oldukça önemlidir. Bu sebeple rahat ve temiz bir namaz ortamı hazırlamak için el işlerinden yararlanabilirsiniz. Kendi seccadenizi kendinizin yapabileceği birçok kumaş çeşidini bulabileceğiniz Hobipop, uygun fiyat avantajları ile bütçenizi zorlamıyor.

Siz de kendi tercihlerinize göre seccade kumaşınızı belirleyebilirsiniz. Hobipop ürünleri içinde yer alan birçok renk seçeneğine sahip olan seccadelik etamin kumaşlar, kalitesi ile göz dolduruyor. Seccadelik kumaş etamin fiyatları da her bütçeden insana hitap etmeyi başarıyor. Bütçenize uygun kumaşlar içinden seçim yapmak için zaman kaybetmeyin!

Etuval linen kumaş, birçok renk seçeneğine sahip olan seccadelik etamin kumaşlar içinden yapacağınız seçimlerle dilediğiniz işlemeyi yapabilirsiniz. Son yıllarda özellikle punch tekniği ile tasarlanan seccadeler çok fazla ilgi çekiyor. Siz de kendiniz için en uygun renkleri belirleyerek, kendiniz ve misafirleriniz için şık ve konforlu seccadeler hazırlayabilirsiniz.

Seccade Kumaşı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Seccade kumaşı alamdan önce nasıl bir tasarım yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Bir sonraki adımda ise uygulayacağınız tekniği belirlemelisiniz. Seçtiğiniz tekniğe göre belirleyeceğiniz seccade kumaşı da farklılık gösterir. Aynı zamanda kumaş seçiminizde kullanım şekliniz de önemlidir. Seccadenizi gündelik kullanım için ya da gelen misafirleriniz için tasarlayabilirsiniz. Bu durumda kumaşınızın özelliklerini ve rengini farklı belirleyebilirsiniz.

Günlük kullanımlar için genellikle etuval linen kumaşlar içinden daha koyu renkler tercih edilir. Misafirler için hazırlanan tasarımlarda ise daha açık renkler tercih edilir. Kumaşın görüntüsü kadar kalitesi de çok önemlidir. Kaliteli bir kumaşı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ayrıca üzerine uyguladığınız işlemeler kendini çok daha fazla gösterir.

Seccade Kumaşlarının Fiyatı Nasıl Belirlenir?

Seccadeler günlük kullanım içinde konforuna ve şıklığına en çok önem verilen tekstil ürünlerindendir. Özel misafirleriniz ve günlük kullanımlarınız için tasarlayacağınız birbirinden şık seccade modelleri ile namaz esnasında hem temiz ve şık bir ortamda hem de konforlu bir şekilde ibadetinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Günümüzde en çok tercih edilen kumaşlardan etaminler, seccade, runner gibi tekstil ürünlerinde kolay ve şık bir çalışma ortaya çıkarılmasını sağlar. Runner kumaşı fiyatları ile yine tüm dikkatleri üzerine çeken Hobipop, bir kez daha kaliteye verdiği önemi de gözler önüne seriyor. Seccade kumaşlarının fiyatları ürünün kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Profesyonellerin tercihi olan küçük gözenekli etamin seccade kumaşı diğer kumaşlara göre biraz daha yüksek fiyatlıdır.

Tek seccadelik ya da iki seccadelik kumaş olarak farklı seçeneklerde satın alabileceğiniz kumaşları, seccade çalışmalarınızın dışında çanta, pano, yastık, kese gibi çalışmalarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek seccadelik etamin kumaşlar, 125 cm boyunda ve 75 cm enindedir. İki seccadelik etamin kumaşlar ise 125 cm boyunda ve 150 cm enindedir. Bu kumaşları ortadan ikiye böldüğünüzde 2 adet seccade işleyebilirsiniz.

Hobipop kumaş kategorisinde yer alan seccadelik kumaşlar, herkesin tarzına uygun renkleri ve uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Siz de beklentinize uygun olan ürünleri uygun fiyat avantajlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe