Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Snack Mutfak Ürünleri Nelerdir, Nereden Satın Alabilirsiniz?

Özellikle otel ve restoran mutfaklarında aperatif olarak sunulan yiyeceklerin servisinin yapıldığı atıştırmalık barlarına snack mutfağı adı ...

Snack Mutfak Ürünleri Nelerdir, Nereden Satın Alabilirsiniz?
Özellikle otel ve restoran mutfaklarında aperatif olarak sunulan yiyeceklerin servisinin yapıldığı atıştırmalık barlarına snack mutfağı adı verilir. Türkçe olmayan bu kelime dilimizde yaygın olarak olarak bu hali ile kullanılır. Snack barda aperatif yiyecekler ve bazı içecek çeşitleri yer alır. Snack mutfağın en çok bilinin ürünleri; sandviç türleri, kanepeler, hamburger ve patates kızartması gibi çeşitli atıştırmalıklardır.

Bu ürünlerin yapımı sırasında snack mutfağında Sanayi tipi tost makinesi, krep pişirme makinesi ve birçok profesyonel mutfak malzemelerine ihtiyaç duyulur. İşletmenizde snack mutfağa da yer vermeyi planlıyorsanız, Cafe Mutfak ürünleri içinden dilediğiniz ürünlere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Snack Mutfakta Hangi Ürünler Yer Alır?

Sandviç, patates kızartması, cips, tost gibi atıştırmalıklara yer verilen snack mutfaklarda, çeşitli mutfak malzemeleri bulunması gerekir. Bu malzemeler sayesinde işletmeler daha hızlı ve daha lezzetli sunumlar yapabilir. Her biri endüstriyel mutfağın ihtiyaçlarını gidermek üzere tasarlanan ürünleri inceleyelim.

Sanayi Tipi Tost Makinesi

Tost en pratik bir o kadar da lezzetli atıştırmalıklardan biridir. İki dilim ekmek arasına yerleştirilen çeşitli malzemelerle yapılan bu lezzetli atıştırmalık, ısıtılıp sıkıştırılma yoluyla elde edilir. Günlük yaşamda sabah kahvaltılarının en pratik seçeneklerinden olan tostlar, snack bar gibi dış mekan atıştırmalıkları içinde de oldukça fazla ilgi görür. Hızlı ve kolay hazırlanabilen ve kişiye özel malzeme seçimi ile tercih yapılan tostlar, restoranlarda ve otellerin snack mutfağında sanayi tipi tost makinesi ile hazırlanır. Bu tost makineleri profesyonel kullanıma uygun olarak tasarlanır.

Elektrikli Krep Pişirme Makinesi

Krep, özellikle kahvaltıların popüler ve pratik lezzetlerinden biridir. Bu popüler besin, elektrikli krep pişirme makinesi sayesinde hızlı ve pratik şekilde sunuma hazır olur. Yanmaz ve yapışmaz özelliği ile dilediğiniz kalınlıkta ve ebatta krepler hazırlamanızı sağlar. Snack mutfağın önemli ekipmanlarından olan krep pişirme makinesi, tuzlu ve tatlı besinlerin hazırlanması için ideal bir seçimdir.
Eşit oranda ısı uygulayan bu cihazlar, tek bir düğme aracılığı ile çalışır. Bu sayede dengeli bir şekilde pişmiş yemekler hazırlamak kolaylaşır. Profesyonel mutfak malzemeleri arasında önemli bir yere sahip olan bu ürünler, çeşitli tasarımlara sahiptir. Tüm bu farklı tasarımlara Cafe Mutfak aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Snack Mutfak Malzemelerini Nereden Satın Alabilirsiniz?

Endüstriyel mutfak malzemeleri fiyat olarak ev tipi malzemelere göre daha yüksektir. Profesyonel mutfak malzemeleri farklı markaların farklı özelliklere sahip ürünlerinden oluşur. Snack mutfak malzemelerinde fiyatı belirleyen en önemli unsur malzemenin kapasitesidir. Her profesyonel mutfak çok yoğun olmaz. Bu doğrultuda mutfak malzemeleri de kendi içinde daha basit ve daha profesyonel olarak farklı kategorilerde tasarlanır.

Makinenin özelliklerine göre fiyatı da değişiklik gösterir. Daha profesyonel hizmet veren dayanıklı ürünler, daha yüksek fiyatlarla satışa sunulur. Bazı makineler ise sahip olduğu gelişmiş özellikler ile daha teknolojik kullanıma sahiptir. Teknolojisi daha yüksek olan ürünler de fiyat olarak diğerlerinden biraz daha yüksektir. Snack bar malzemelerinin adresi Cafe Mutfak, sizi geniş bir ürün yelpazesi ile karşılıyor. Mutfağınızın yoğunluğuna göre ihtiyacınız olan snack bar ürünlerini belirmek için Cafe Mutfak kataloğuna mutlaka göz gezdirin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok