Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Artık herkes kendi mutfağının şefi olacak

Yemek pişirmeyi sanata dönüştüren Cuisinart’ın kompakt mutfak aletleriyle kolayca besleyici öğünler, nefis kek ve kurabiyeler, lezzetli sosl...

Artık herkes kendi mutfağının şefi olacak
Yemek pişirmeyi sanata dönüştüren Cuisinart’ın kompakt mutfak aletleriyle kolayca besleyici öğünler, nefis kek ve kurabiyeler, lezzetli soslar hazırlayabilirsiniz

Sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak için bütün günü mutfakta geçirmek zorunda değilsiniz. Üstelik en leziz tarifleri, pratik bir şekilde hayata geçirmenize yardımcı olacak akıllı mutfak aletleri varken… 

Yenilikçi, işlevsel ve en kaliteli ürünleri sunmaya gönülden bağlı Cuisinart, birbirinden lezzetli yemeklerin yanı sıra nefis bir kek, ev yapımı kurabiye ve leziz bir sos gibi pek çok tarifi hazırlamanıza yardımcı olan kompakt mutfak aletleriyle mutfaktaki hayatınıza hem kolaylık hem de eğlence katıyor. Cuisinart’ın çok yönlü özelliklere sahip mutfak aletleri size zaman kazandırırken, kendiniz ve sevdikleriniz için lezzetli yemekler hazırlamanıza da yardımcı oluyor. 

Artık herkes kendi mutfağının şefi olacak


Hamur yoğurmak artık işten bile değil!

Ekmek, poğaça, pizza, börek, makarna ve benzeri yemekler hazırlarken en temel kriterlerden biri, iyi bir hamur yoğurmaktır. Burada hamuru homojen şekilde karıştırmak ve kusursuz kıvam almasını sağlamak çok önemlidir. Cuisinart SM50WHE Mutfak Şefi Stand Mikser, bu alanda profesyonel kalitedeki performansıyla birçok kişinin mutfağının vazgeçilmezi olacak. 

Mikser, 3 ayrı değiştirilebilir başlıkla sadece hamur yoğurmakla kalmıyor; kek malzemelerini karıştırmak, yumurta akı ve krema çırpmak gibi işleri de kolay ve hızlıca yapıyor. En önemli özelliklerinden biri, 12 farklı hız ayarıyla hassas karıştırmayı mümkün kılması. Hassas ve kolay sönebilecek yapıdaki yiyecekleri birleştirmek için ultra yumuşak katlama ayarlarını seçebilir veya malzemeleri saniyeler içinde çırpmak için daha hızlı ayarlara geçebilirsiniz. 

Ünitenin arkaya yatırılabilen kafası, 5,2 litrelik karıştırma kabına kolay erişim sağlarken, ürünle gelen sıçrama koruması mutfağın ve tezgâhın kirlenmesini önlüyor.  

Ürünün çırpma teliyle kolaylıkla yumurta, krema çırpabilir; beze ve cheesecake gibi kabarmış kıvamlı karışımlar yapabilirsiniz. Normal ila yoğun kıvamdaki karışımlar içinse düz karıştırıcıyı kullanabilir, mükemmel kekler, kurabiyeler, hamur işleri, pastalar ve kremalar hazırlayabilirsiniz. Ekmek, poğaça hamuru, pizza tabanları gibi hamurları hazırlamak ve taze makarna için de hamur kancasını kullanabilirsiniz. 

Artık herkes kendi mutfağının şefi olacak

Cuisinart’tan lezzetli tarifler için mini doğrayıcı 

Zamandan tasarruf etmek isteyen mutfak severler için şimdi Cuisinart RMC100E Kablosuz Mini Doğrayıcı var. Kompakt tasarımı sayesinde tezgâhta fazla yer kaplamayan mini doğrayıcı ile soğan, yeşillik veya sebzeleri doğramak, sosları karıştırmak veya bebek mamasını püre haline getirmek artık çok daha pratik. 

Doğrayıcının güçlü motoru sayesinde humustan pesto ve mayoneze kadar en lezzetli sosları kendi mutfağınızda hızlıca hazırlayabilirsiniz. Ceviz parçalamak, fındık ezmesi veya galeta unu yapmak için de ideal bir ürün olan Cuisinart RMC100E Kablosuz Mini Doğrayıcı’nın maksimum kapasitesi 900 ml ve bu büyüklük, birkaç küçük soğanı doğramak ya da sos hazırlamak için ideal boyutta.  

Kablosuz, kompakt boyutuyla taşınabilir ve kullanımı kolay olan mini doğrayıcı, yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve ters çevrilebilir bıçağa sahip. Ultra güçlü motor, doğrama veya öğütme için bıçağı her iki yönde de döndürüyor, böylece malzemeler kâsenin içinde kolayca hareket ediyor. Mini doğrayıcının güvenli kullanım için güvenlik kilidi de bulunuyor. 

Çıtır çıtır bir kızartma için sağlıklı alternatif  

Cuisinart TOA60E Air Fryer Mini Fırın ise yağda kızartmaya oranla çok daha sağlıklı bir alternatif olarak çıtır çıtır, lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlamanıza yardımcı oluyor. İster mükemmel pişmiş kurabiye ve ikramlıklar, ister rosto, pizza, ızgara et ve balık, isterse tost ve panini ekmek hazırlamak için mutfağa girmiş olun, Cuisinart TOA60E Air Fryer Mini Fırın, üstün özellikleri ve kompakt boyutuyla sizin yanınızda… Hızlı ve sağlıklı yemekler için fırında kızartma, fırınlama, ızgara ve air fryer imkanını tek bir mutfak aletinde toplayan mini fırın, yüksek ısı ve süper güçlü hava akışı sayesinde, pişirme sürelerini oldukça kısaltarak, yemeğinizin hızlı ve eşit şekilde pişirilmesini sağlıyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe