Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Daha sağlıklı yemek pişirmek mümkün!

Schafer Seramik Fiesta Serisi’yle Daha Sağlıklı Yemek Pişirmek Mümkün!    Türkiye çapında 54 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu...

Daha sağlıklı yemek pişirmek mümkün!

Schafer Seramik Fiesta Serisi’yle Daha Sağlıklı Yemek Pişirmek Mümkün! 
 
Türkiye çapında 54 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, seramik yüzeyli tekli tava ve tencere pişirme serisini satışa sundu. Mutfaklarında her aşamada sağlıklı yaşama önem veren tüketicilerin tercihi olan Fiesta Seramik Yüzeyli Tekli Tava ve Tencere Serisi, tamamen doğal minerallerden elde edilen maddeler kullanılarak üretiliyor.

Sektördeki 25 yıllık tecrübesiyle 2004 yılından itibaren yenilikçi ve özgün tasarım anlayışıyla züccaciye sektöründe bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, müşterilerine yüksek kaliteli pişirme grubu ürünlerine eklediği yeni ürünleri sunmaya devam ediyor. Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Daha sağlıklı yemek pişirmek mümkün!

Pişirme grubu kategorisinde yer alan Fiesta Seramik Yüzeyli Tekli Tava ve Tencere Serisinde yuvarlak forma sahip farklı ebatlarda çeşitli seçenekler bulunuyor. Doğal minerallerden üretilen ve seramik yüzeyli puff-lon kaplama malzemesine sahip olan Fiesta Serisi, mutfaklarda sağlıklı yaşama önem veren tüketiciler tarafından tercih ediliyor. Yağsız pişirme özelliği sayesinde daha sağlıklı yemekler pişirmeye olanak sağlıyor. Fiesta Seramik Yüzeyli Tekli Tava ve Tencere Serisi, çizilmelere karşı ekstra dirençli sert yapısı, ekstra dayanıklı ve ekstra yapışmaz yüzeyi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı sağlıyor. Yapışmaz özelliği ile kolay temizlenebilir olmasıyla da pratiklik sağlıyor. Yeşil ve siyah renk seçenekleri bulunan Fiesta Seramik Yüzeyli Tava ve Tencere Serisi tekli satılıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok