Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bakır, gümüş ve altının ışıltısı tencere setlerine yansıdı

Anadolu mutfak medeniyetlerinden esinlenerek üretilen Kadı Kızı, mutfakta en çok ihtiyaç duyulan tencere setlerini müşterilerinin deneyimine...

Bakır, Gümüş ve Altının Işıltısı Tencere Setlerine Yansıdı

Anadolu mutfak medeniyetlerinden esinlenerek üretilen Kadı Kızı, mutfakta en çok ihtiyaç duyulan tencere setlerini müşterilerinin deneyimine sunuyor. 
  
Sağlıklı ve hijyenik materyallerle üretilen granit tencere setleri, aynı zamanda lezzetli yemeklerin tamamlayıcısı oluyor. Yapacağınız yemeğe göre tercih edebileceğiniz 4 farklı boyutta 7 parçadan oluşan Kadı Kızı granit tencere setleri; okyanus mavisi-bakır, siyah –gümüş, siyah- altın renk alternatifleriyle mutfağınıza şıklık kazandırıyor.  

Anadolu’nun kadim mutfak gereçlerini modernize eden Kadı Kızı, sahan takımından çaydanlığa kek kalıbından tencere setlerine kadar birçok ürünü tek çatı altında bulunduruyor. Bir mutfağın en temel ihtiyacı olan tencere takımlarını müşterilerinin beğenisine sunan Kadı Kızı, mutfak sevginize ortak oluyor. 

Bakır, Gümüş ve Altının Işıltısı Tencere Setlerine Yansıdı

Bakır, gümüş ve altının muhteşem ışıltısını tencere setlerine yansıtan Kadı Kızı, yüksek kaliteli farklı model ve ölçülerde satışa sunuluyor. Yanmaz, yapışmaz ve çizilmez özelliğiyle uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Kadı Kızı granit tencere setleri, 4 farklı boyutta 7 parçadan oluşuyor. 
 
Özellikle indüksiyonlu ocaklar başta olmak üzere gazlı, seramik ve elektrikli ocaklarda da güvenle kullanabileceğiniz granit tencere setleri, satışa sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe