Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İzmir En Başarılı Psikologlar

Psikoterapi ve psikolojik danışma ihtiyacı doğduğunda İzmir’deki birey ve aileler gerek çocuk psikoloğu gerek aile danışmanı ve yetişkin psi...

İzmir En Başarılı Psikologlar

Psikoterapi ve psikolojik danışma ihtiyacı doğduğunda İzmir’deki birey ve aileler gerek çocuk psikoloğu gerek aile danışmanı ve yetişkin psikoloğu arayışında oluyorlar. Ülkemizde terapi yetkisi psikologlarda olmakla beraber çeşitli terapi yaklaşımlarına hakim ve deneyimli psikologlar tercih ediliyor. Kısa süreli çözüm odaklı da olsa sürece yayılan kendini tanıma deneyimi de olsa psikoterapide operatör görevi gören psikolog un rolü kilit olmaktadır. Tam bu noktada İzmir en başarılı psikologlar kimlerdir? sorusu danışma arefesinde olanların en merak ettiği soruların başında gelir.

İzmir Başarılı Psikologların Özellikleri

Psikologunuzu seçerken nelere dikkat etmelisiniz, hangi özelliklere göre seçiminizi yapmalısınız fikir sahibi olmanız için belli başlı noktalarda size yardımcı olalım. Öncelikle terapistinizin hangi tür psikoterapi yöneliminde çalıştığını öğrenin. Psikoloji çok geniş bir bilim dalı ve dolayısıyla sayısız metod bulunmaktadır. Beden çalışmaları, davranışçı terapi, BDT, hipnoterapi, EMDR, psikodinamik psikoterapi, varoluşçu terapi, Jungiyen terapi gibi sayısız yöntem ve metod ile çalışır psikologlar.
 
Terapi yaklaşımı kulağınıza hoş gelen terapist ile yola çıkmadan uzmanın hakkındaki danışan yorumlarını da okuyabilirsiniz. Sizden önce kimler ne tür psikolojik destek almış, memnuniyetleri hangi noktalarda ve ne ölçüde göz atabilirsiniz. Kağan AY bu alanda İzmir’de yüzlerce danışana psikolojik destek vermiş deneyimli ve yetkin bir psikologdur. Önde gelen ve önerilen psikologlar arasında yıllarca gösterilmektedir.

Psikolog Kağan AY Çalışma Alanları

İzmir’de tavsiye edilen psikoloji danışma merkezi kurucusu Kağan AY yetişkin ve aile terapisi alanında yoğunluklu çalışmaktadır. Panik atak, depresyon, takıntı, öfke kontrolü, stres yönetimi, duygusal birikim, kaygı bozuklukları, hedef belirleme, karar aşaması gibi çeşitli danışma ve psikolojik problem konularında senelerdir psikolojik destek vermektedir.  

İzmir aile terapisti olarak da evli çift ve ailelerle çalışmakta, boşanma kararının erken ve düşünülmeden verilmesi aşamalarında evlilikleri kurtarma misyonunda olmaktadır. İletişim problemleri, konuşabilmek, duyguları aktarmak, kendini ve eşini tanıyarak daha sağlıklı evlilik ve aile hayatı sürdürebilme noktalarında danışanlarını güçlendirerek terapi hizmeti vermektedir. Kağan AY Karşıyaka başta olmak üzere çeşitli şubelerde farklı günlerde psikolojik danışmanlık mesleğini icra etmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok