Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Borcam Non-Stick ile sağlıklı sofralar

Paşabahçe’nin en favori ürün ailesinden olan Borcam Non-Stick, ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Özel geliştirilen ısıya dayanıklı y...

Paşabahçe’nin en favori ürün ailesinden olan Borcam Non-Stick, ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Özel geliştirilen ısıya dayanıklı yapışmaz “Borcam Non-Stick” siyah ve beyaz kek kalıbı ve kapaklı tencereler mikrodalga fırında da güvenle kullanılabiliyor.

Mutfakta camın simgesi Paşabahçe, farklı boy ve tasarımlarda ısıya dayanıklı yapışmaz pişirme kaplarından oluşan Borcam Non-Stick serisine yeni ürünler eklemeye devam ediyor.

Özel kaplaması sayesinde fırın yemeklerinizi sağlıklı bir şekilde az yağlı ya da yağsız pişirme imkanı sunan Borcam Non Stick siyah ve beyaz renk seçenekleriyle mutfaklarınızdaki yerini alıyor. Gıdaya teması uygun kolay temizlenebilir kaplaması bulunan ve mikrodalga fırında da güvenle kullanılabilen Borcam Non Stick serisi; farklı boylarda tepsi ve cam kapaklı tencere seçenekleriyle büyümeye devam ediyor.

Doğaya ve insan sağlığına özen göstererek mutfağa camla sağlık getirmeyi hedefleyen Paşabahçe, “Borcam Non-Stick” cam fırın kaplarına 6 yeni ürün daha ekledi. Yuvarlak Tencere, Kare ve Yuvarlak Tepsi olmak üzere üç farklı seçeneğiyle mutfaklara sağlık getiren yeni Borcam Non-Stick ürünlerinde siyah ve beyaz renkler hakim. Kek kalıbı ve kapaklı tencereler mikrodalga fırında da kullanılabiliyor.

Güvenli ve dayanıklı yeni nesil yapışmaz “Borcam Non-Stick” serisi ile yemek yapmak ayrı bir keyfe dönüşüyor. Yapışmaz kaplamalı ısıya dayanıklı cam fırın kapları, uzun süre dayanıklılık gösteren ve gıda temasına uygun tasarımı ile güvenli bir kullanıma olanak sağlıyor.Yağsız pişirebilme ve kolay temizlenebilme özelliği ile gönüllere taht kuran Borcam Non-Stick’ler tasarımıyla da sofralara şıklık katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe