Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Renkli Taşlı Yüzükler

Yüzükler genelde kombinleri süsleyen en önemli detaylardır. Dolayısıyla kadınlar için en özel ve en önemli takıların başında gelir. Özel tas...

Renkli Taşlı Yüzükler
Yüzükler genelde kombinleri süsleyen en önemli detaylardır. Dolayısıyla kadınlar için en özel ve en önemli takıların başında gelir. Özel tasarım renkli taşlı yüzükler modern dokunuşlarla yüzüğün zarifliğini bütünleştirir. Kadınlar tarafından çok beğenilen özel tasarım renkli taşlı yüzük modelleri her zevke uygun farklı renkleri sayesinde bütün duygularınıza yön verir. Tasarımlarındaki zariflik ile kadınlar tarafından en beğenilen aksesuar ürünleri arasında yer alır. Göz alıcı güzellikleri ile her yaşa ve zevke uygun olan modelleri ile kadınları daha özel hissettirir.

Renkli Taşlı Yüzük Modelleri

Özel tasarım renkli taşlı yüzük modelleri içerisinde en çok tercih edilen modeller içerisinde altın ve gümüş ile üretilen modeller yer alır. Altının sarı, pembe ve beyaz çeşitleri ile bu modeller daha zengin hale gelir. Taşların renkleri ise kullanılan taşın cinsine bağlı olarak değişir. Süsleme için zümrüt kullanılan modellerde yeşilin asaleti kadın parmağındaki yerini alır. Safir taşının kullanılması halinde mavinin berraklığı bu modellerde yer alır. Özel tasarım renkli taşlı yüzükler en nadir taşlardan olan yakut ile süslenmesi halinde kırmızı rengi ile göz alıcı bir güzelliğe sahip olur. Sarı rengiyle özgünlüğü çağrıştıran sitrin taşının kullanıldığı yüzükler zihinsel ve bedensel olarak pek çok fayda sağlamaktadır. Firuze yani turkuaz taşı kullanılan yüzüklerde ise açık mavi tonlar hakim olacaktır. Bunların dışında kullanılan pek çok farklı renge sahip taşlar bulunmaktadır.

Renkli Taşlı Yüzük Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Özel tasarım renkli taşlı yüzük modelleri güzellikleri ile her kadını etkisi altına alabilecek özelliktedir. Bu modeller içerisinden seçim yapmak oldukça zor olabilir. Dolayısıyla özel tasarım renkli taşlı yüzükler içerisinde seçim yapacağınız zaman tarzınızı yansıtan ve beğenilerinize uygun modelleri dikkate almalısınız. Ayrıca bu seçim esnasında bütçenizi de dikkate almalısınız. Siz de altın seven bir kadınsanız çeşitli altın modelleri ile şıklığı tarzınıza yansıtabilirsiniz. Ayrıca dikkat etmeniz gereken bir başka nokta ise renkli taşlar içerisinden zevkinize uygun olanları seçmek olacaktır. Mavi, kırmızı, sarı, mor, yeşil, siyah, kahverengi ve gri gibi zevkinize hitap edebilecek modeller arasından aradığınız ürünü Mercan Ziya Göral web adresinde kolayca bulabilirsiniz. Farklı modellerde satın alarak giyeceğiniz kıyafetler ile ayrı ayrı kombin yapabilirsiniz. Örneğin; sarı renkli kıyafetiniz ile sarı taşlarla bezenmiş renkli taşlı yüzük modellerini kombinleyebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok