Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Benzersiz bir gastronomi yolculuğuna hazır olun

Kadıköy’ün en gözde semtlerinden Caddebostan’a zengin menüsü, eşsiz tatları ve enerji dolu atmosferiyle yepyeni bir mekan : ‘’Artois Cadde’’...

Benzersiz bir gastronomi yolculuğuna hazır olun

Kadıköy’ün en gözde semtlerinden Caddebostan’a zengin menüsü, eşsiz tatları ve enerji dolu atmosferiyle yepyeni bir mekan : ‘’Artois Cadde’’. Menüsünde alanında uzman şeflerin hazırladığı seçkin örnekleri buluşturan Artois, dünya mutfağına tutkusu ve özgünlüğü ile yön vermiş Hazer Amani Şef’in keyifli sunumları ve farklı lezzetleri ile misafirlerini benzersiz bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor.

Kadıköy Bağdat Caddesi Haldun Taner Sokak’ta kapılarını açan ve Anadolu Yakası’nın en önemli kültür merkezlerinden biri olan Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) yanında yer alan Artois Cadde, modern, zarif ve şık bir ambiyansın etkileyici şehir dokusuyla bir araya geldiği çok özel bir restaurant. İsmini Fransa'da tarihi bir bölgeden alan Artois’in yaratıcısı, aynı zamanda teknoloji sektörüne uzun yıllar hizmet etmiş başarılı bir kadın girişimci Şeyma Yıldız. Tanıdık sağlıklı lezzetleri sıradışı yorumlarla sunan Artois, dünya mutfağından seçilen özel tatları ve şık dekorasyonu ile çalışma ve toplantılar için de sakin ve nezih bir ortam sunuyor.

Benzersiz bir gastronomi yolculuğuna hazır olun


Benzersiz bir lezzet yolculuğuna hoş geldiniz 

Şef imzalı lezzetlerin İstanbul'un en iyi lokasyonlarından Bağdat Caddesi'nde buluştuğu Artois Cadde’nin “ev sıcaklığında” tasarlanan ortamı, misafirlerine ev konforu sunarken, kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Türk ve Dünya mutfağından taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak oluşturulan menüler, başarılı şef Hazer Amani'nin ellerinden çıkan gurme lezzetler ile Artois misafirlerini benzersiz lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

İsmini Van Gogh’a ilham veren tarihi bölgeden alıyor

AcademyTech kurucusu ve sektörün önde gelen kadın girişimcilerinden Şeyma Yıldız, yeni girişimi olan  Artois’in öyküsünü şöyle anlatıyor: ‘Artois Cadde, ismini Fransa'da tarihi bir bölgeden alıyor. Kendine özgü kültürel özellikle taşıyan Artois bölgesi aynı zamanda yöresel edebiyatın ve sanatın canlandığı ilham verici bir bölge. Dünyaca ünlü ressam Vincent Van Gogh'un bir dönem eserlerine de ilham vermiş olan Artois, geçmişle günümüz arasında kültürel bir köprü kuruyor. Bu ilhamla yola çıktık ve İstanbulumuza misafirlerimizin kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri Artois Cadde’yi hayata geçirdik. Artois’i ister arkadaşlarınızla keyifli ve uzun vakit geçirmek için, isterseniz de yoğun iş temponuzu en konforlu şekilde yaşamak için tercih edebilirsiniz. Başta dünyaca ünlü başarılı şef Hazer Amani olmak üzere mutfak ekibimizin imzalarını taşıyan seçkin lezzetlerimizle, sizi ve dostlarınızı keyifli bir deneyim yolculuğuna davet ediyoruz.’’

Farklı ve lezzetli imza kokteyller

Artois Cadde’de birbirinden lezzetli kokteyllerinizi yudumlarken sevdiklerinizle keyifli anılar biriktirmeye hazır olun! Renklerin aromatik dansı, Artois'in benzersiz atmosferiyle buluşuyor.  Artois'in hem damakları hem de gözleri doyuran imza kokteylleri, farklı damak tadlarına hitap ediyor.

Benzersiz bir gastronomi yolculuğuna hazır olun

Sağlıklı bir mola

Artois Cadde misafirleri, tanıdık sağlıklı lezzetleri sıradışı yorumlarla deneyimleyebiliyor. Zengin menülerin her bir ögesi, taze malzemelerle, farklı reçetelerin modern tarzlarda harmanlanmasıyla hazırlanıyor ve göz alıcı sunumlar ile servis ediliyor. Özenli hizmet, güler yüzlü servis, tadına doyulmaz bir lezzet şöleni için Artois, hem kapalı hem açık alanlara sahip olmanın avantajıyla dört mevsim boyunca misafirlerini ağırlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe