Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Izgara tarifleri için sadece Arzum Mutfak Ürünleri ve Evin Şefi Lazım!

Açık havada yaptığınız mangal lezzetini mutfaklarınıza taşıyan Arzum mutfak ürünleri ile dilediğiniz an farklı yemek tarifleri hazırlayabil...

Izgara tarifleri için sadece Arzum Mutfak Ürünleri ve Evin Şefi Lazım!

Açık havada yaptığınız mangal lezzetini mutfaklarınıza taşıyan Arzum mutfak ürünleri ile dilediğiniz an farklı yemek tarifleri hazırlayabilirsiniz. Elektrikli ızgaralar, ızgara tost makineleri ve çok daha fazlasına sahip olan Arzum, bu ürünleri her zaman kullanabileceğiniz tarif platformuyla da yanınızdadır. Arzum yemek tarifleri sitesi olan Evde Şef Var, ızgara başta olmak üzere geniş tarif seçeneklerine sahiptir. Sürekli genişleyen tarif kapasitesi mutfağınızın şefi olmanıza katkıda bulunacaktır. Kısa sürede hazırlayacağınız ızgara yemek tarifleri ile sağlığınızdan ödün vermeden ziyafet yaşayabilirsiniz.
 
Izgara yaparken püf noktalara dikkat etmeniz etlerinizi daha leziz hale getirecektir. Dilerseniz sofranızı çeşitlendirmek adına ızgara yanına meze tarifleri de yapabilirsiniz. Hafif ve pratik olan mezeler ana yemeğiniz ile uyum sağlayacaktır. Kolayca hazırlayacağınız soğuk mezeler arasında közlenmiş biber salatası, barbekü sos, çoban salatası, hardal soslu patates, karışık kızartma gibi mezeler deneyebilirsiniz. Bu mezeler özellikle ızgara köfte tarifleri ile sıklıkla tüketilir. Mutfağınızda hazırlayabileceğiniz kolay ızgara ve meze tariflerinden bazıları şunlardır:

Izgara tarifleri için sadece Arzum Mutfak Ürünleri ve Evin Şefi Lazım!

Izgara Balık

Malzemeler:

Yarım kahve fincanı sıvı yağ
Kişi sayısına göre büyük boy çupra
Birkaç tane defne yaprağı
Yarım çay kaşığı tuz

Evinizde elektrikli ızgara ile hazırlayabileceğiniz ızgara balık tarifleri hem kalabalık hem de az sayıdaki misafirleriniz için idealdir. Tarif için balıkları temizleyip yıkayın ve kağıt havlu ile güzelce kurulayın. Her yerini eşit şekilde sıvı yağ ile yağlayın ve içerisine defne yaprağı ile tuz ilave edin. Önceden ısıttığınız elektrikli ızgarada balıkları arkalı önlü yaklaşık 20 dakika pişirin. Pişen balıkları sıcak servis edin.
 
Izgara tarifleri için sadece Arzum Mutfak Ürünleri ve Evin Şefi Lazım!

Soslu Tavuk Kanat

Malzemeler:

1 kg tavuk kanat
Sos için;
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2-3 yemek kaşığı su
Pul biber, kekik, tuz

Tavuk ile hazırlanan ızgara yemek tarifleri oldukça fazladır. İlk olarak tavuk kanatları güzelce yıkayıp süzün ve derin bir kabın içine yerleştirin. Ayrı bir kasenin içinde diğer malzemeleri koyarak ızgara sosunu hazırlayın. Hazırladığınız sosu tavuk kanatların üzerine dökün ve her yerine eşit olarak yayılmasını sağlayın. Soslu tavuk kanatlarınızın üzerini streç filmle kapatıp buzdolabında 5 saat kadar dinlendirin. Dinlendirme ile et ızgara tarifleri daha lezzetli hale gelecektir. Dolapta dinlenen tavukları arkalı önlü kızarana kadar pişirin. Arzum elektrikli ızgara ile pişirme süreniz kısalacak, kanatların lezzeti tavada pişirmeye göre daha da artacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe