Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sardalya ile balık ekmek keyfi her yerde!

Ege Denizi’nin ve Çanakkale’nin en sevilen küçük balıklarından sardalyayı artık her mevsim güvenle tüketmek mümkün. Türkiye’nin balık ve den...

Sardalya ile balık ekmek keyfi her yerde!
Ege Denizi’nin ve Çanakkale’nin en sevilen küçük balıklarından sardalyayı artık her mevsim güvenle tüketmek mümkün. Türkiye’nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel; sardalyaları, gerçek lezzetiyle, katkısız olarak balık severlerle buluşturuyor. Protein ve Omega 3 deposu Dardanel Sardalya ile her an her yerde sağlıklı, besleyici ve nefis öğünler hazırlanabiliyor.

Sağlıklı beslenme trendlerinin öncüsü Dardanel, her mevsim sofralarında balığa yer vermek isteyenler için ekonomik, sağlıklı ve lezzetli ürünler sunuyor. En sevilen balıklarından sardalya, Dardanel kalitesi ve güvencesiyle artık her mevsim keyifle tüketilebiliyor. Nefis sardalyaları, gerçek lezzetinde sunan Dardanel Sardalya, pişirme derdi olmadan hemen servis edilebiliyor. Koruyucu ve katkı maddesi bulunmayan ürün, BPA içermeyen, 125 gramlık sağlıklı ambalajında satışa sunuluyor. 

Bir kutusunda çeşidine göre değişen ve 17 gram ve üzeri protein içeren Dardanel Sardalya, her yaştan balık severin günlük protein ihtiyacının karşılanmasına destek oluyor. Zengin Omega 3 yağ asidi içeriğiyle bağışıklığın güçlenmesine, kalp ve damar sağlığının korunmasına da yardımcı oluyor. B12 ve D vitaminleri ile kalsiyum ve selenyum gibi mineralleri de içeren Dardanel Sardalya, sağlıklı beslenmeye özen gösterenlere pratik, besleyici ve lezzetli bir öğün sunuyor. Üstelik mevsimini beklemeye gerek kalmadan, her an her yerde tüketilebiliyor. Sürdürülebilir balıkçılığı destekleyen, deniz dostu bir marka olarak uluslararası Friend of the Sea sertifikasına sahip olan Dardanel, %100 doğal avcılıkla yakalanan sardalyaları kullanıyor. 

Somer Şef’ten mis gibi balık ekmek tarifi

Ünlü şef Somer Sivrioğlu, balık severler için Dardanel Sardalya ile nefis bir tarif hazırladı. Dardanel’in kampanya yüzü Somer Şef; yeni reklam filminde Dardanel Sardalya, soğan, roka ve limonla dakikalar içinde hazırladığı balık ekmekle ağızları sulandırdı. “Dardanel Sardalya her mevsim sofranızda. Her yerde balık ekmek, mis gibi yemek” diyen Somer Şef’in özel tariflerini dardanel.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe