Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Burun estetiği sonrası

Estetik günümüzde çok kişi tarafından cinsiyet fark etmeksizin tercih edilen bir yöntemdir. Bu derece tercih edilmesinin elbette nedeni vard...

Burun estetiği sonrası
Estetik günümüzde çok kişi tarafından cinsiyet fark etmeksizin tercih edilen bir yöntemdir. Bu derece tercih edilmesinin elbette nedeni vardır. Ancak bilinen en büyük nedeni güzellik olarak geçmektedir. Esteti bazı durumda zorunlu olarak yapılmaktadır. Örneğin; kaza ya da doğuştan gelen burunda bulunan kemik ya da et parçası nefes almaya engelliyorsa kişi burun ameliyatı olmak zorunda alır. Bu ameliyat sonucunda burun istenilen şekli alması içinde burun estetiği yapılması gerekir. Bu işlem sonunda ağrı olması normal bir durumdur. Dikişler alınana kadar ağrı olabilir. Herkesin deri yapısına balı olarak ağrı devam edebilir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Nedir

Her estetik operasyon gibi burun estetiği de bir ameliyat çeşididir. Rinoplasti olarak bilinen burun estetiği şimdilerde çok popüler bir güzellik tercihidir. Çoğu kişi burnunu ya kaldırtmak ya da belli bir şekilde düzeltme yapmak isterler. Bu operasyona genel olarak burun estetiği denilmektedir. Burun estetiği fiyatları ise her klinik ve şehir için farklıdır.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Özellikle bazı klinik veya hastanelerde direkt olarak bu operasyon doktorlar tarafından yapılmaktadır. Yüzün şekline yönelik olarak ilk etapta bir çizim işlemi yapılmaktadır. Sonraki aşama belli tahlil ve testlerin yapılması ile olmaktadır. Son aşama ise kişi direkt olarak ameliyat olması için imza atması istenir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

18 yaşını doldurmuş olan her birey için Rinoplasti uygulanabilir. Ancak burun estetiği olmak isteyen kişilerin belli testleri de gerçekleştirmiş olması da gereklidir. Kişinin alerjisi olan bir ilaç almaması adına ameliyat öncesinde tahlillerin eksiksiz yapılması gereklidir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Sıcak su ile duş alınmaması önerilir. Bu ameliyat sonrasında kesinlikle bir darbe alınmaması çok önemlidir. Ayrıca soğuk hava ya da sıcak hava iyileşme gerçekleşene kadar etkileyecektir. Bu yüzden rüzgârlı, duman olan bir mekânda bulunmamak ve keskin kokulardan uzak durmak önemlidir.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

İyileşme genel olarak en fazla 6 ay içerinde burun tam istenilen şekli almış olur. Ancak bazı kişiler için bu süre daha kısadır. Yaş ve deri yapısı bu konuda özellikle önemlidir. Burun estetiği fiyatları da bu kapsamda değişebilir. Yani her deri yapısı için farklı bir işlem uygulanması gerekebilir.

İstanbul da Kaç Gün Kalmalı ve Kaç Gece Hastanede Kalmalıyım?

Sadece birkaç gece kalınması yeterlidir. Eğer doktorunuz birkaç gün değil de bir ay kalınması gerekiyor dediyse mutlaka bu konuda ona güvenmelisiniz.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur

Her şey yolunda giderse burun estetiği sonucunda bir ya da iki gün sonunda taburcu olunabilir. Yine doktorların belirtmiş olduğu süre önemlidir.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur Mu?

Ağrı olacaktır. Ağrı kesici iler bu konuda rahatlamanızı sağlar. Ayrıca her ameliyatın belli bir zaman kadar ağrısının olması normal karşılanmaktadır.

Morluk ya da Şişkinlik Olur Mu?

Morluk ya da şişlik belli bir zaman diliminde oluşacaktır. Bunun için biraz sabırlı olunması gereklidir. Burunda iyileşme görüldükçe morluk ve şişkinlik zaman dilimi içerisinde azalacaktır.

Burun Estetiği Fiyatları

Her yıl değişen burun estetiği fiyatları diğer estetikle gibi yine güncellenmesi beklenmektedir. Ayrıca hastaneden hastaneye ve uzman doktorlara, kullanılan ilaçlara, ameliyatta kullanılan yöntemlere ve kullanılan aletlere göre de burun estetiği fiyatları değişim göstermektedir. Sizlerde yaptırmak istediğinizde detaylı araştırmalar yaparak burun estetiği olarak sağlıklı ve estetik bir burna sahip olabilirsiniz.

https://serifyavuz.com/burun-estetigi-rinoplasti/ bilgi için hemen tıklayın.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok