Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Cilt bakımı ve vücut sağlığı için uygulanan yöntemler

İnsanlar için cilt bakımı vücut sağlığı her şeyden önemli olmaktadır. Cilt dokusunun sağlıklı bir görüntü elde edebilmesi için üzerindeki pr...

Cilt bakımı ve vücut sağlığı için uygulanan yöntemler

İnsanlar için cilt bakımı vücut sağlığı her şeyden önemli olmaktadır. Cilt dokusunun sağlıklı bir görüntü elde edebilmesi için üzerindeki problemlerin bir an önce çözülmesi gerekir. Fazla yağ bölgelerinden kurtulmak için ise diyet ve spor takviyesi aldıktan sonra mutlaka bölgesel olarak kalan yağlardan arınmak da bir bütün olarak görülmektedir.

Dövme sildirme nedir

Dövme sildirme cildin en üst tabakasına yapılmış olan içerisine boya enjekte edilmek suretiyle çeşitli şekiller verilen dövmelerin yok edilme işlemidir.

Dövme sildirme nasıl yapılır

Günümüzde son teknolojik cihazlar sayesinde dövme sildirme çok etkili bir sonuçlar vermektedir. Lazer ışınları ile cildin altındaki boya katmanlarının parçalanması ve bunun neticesinde bağışıklık sisteminin de bu parçaları yok etmesi ile birlikte işlem tamamlanır.

Dövme sildirme yöntemleri nelerdir

Dövme sildirme işleme günümüzde artık manuel olarak değil son teknolojik cihazlar sayesinde üretilen lazer ışınlarından fayda sağlanarak yapılmaktadır. Eski ya da yeni yapılmış olan dövmeler lazer ışınları sayesinde kısa bir süre içerisinde yok edilmektedir.

Dövme sildirme fiyatları

Dövme sildirme fiyatları piyasada farklı şekillerde tarifi olarak uygulanmaktadır. Bu işlem bir uzman tarafından gerçekleştirilecek olup fiyatı ise dövmenin boyutuna ve derinliğine göre değişkenlik göstermektedir.

Altın iğne nedir

Altın iğne radyo frekanslarından faydalanarak uygulanan cilt yüzeyindeki problemli bölgelerin onarılması amacına uygun olarak kullanılmaktadır. Yaşlanma sonucu cildin yüzeyindeki lekelerin oluşması ya da kırışıklıkların giderilmesi için bu yöntemden faydalanılmaktadır. 

Altın iğne hangi durumlarda yapılır

Altın iğne cildin herhangi bir şekilde hasar alması ya da kötü görüntüsünün kapatılmasında kullanılmaktadır. Cilt üzerindeki çatlak görüntünün sarkık görüntünün ya da kırışık görüntünün giderilmesinde etkili sonuçlar verir.

Altın iğne hangi bölgeler için uygundur

Cilt yüzeyindeki problemli görünen yerlerin onarılmasında altın iğne son derece etkili olan yöntemler içinde yer alır. Cildin eski genç dokusuna kavuşturulmasında yardımcı olmakla birlikte lekelerin tedavisinde de etkili rol oynar.

Altın iğne kaç seans yapılır

Altın iğne uygulaması seansını cildin yüzeyindeki hasar durumuna göre bir uzman tarafından belirlenecektir. Hazar ne kadar derin ise altın iğne uygulamasının seansı da o kadar artacaktır. 

Altın iğne uygulaması ne işe yarar

Altın iğne uygulaması cildin yüzeyinde bulunan lekelerin görüntüsünün azaltılması kırışıklıkların yok edilmesi ve çatlak yüzeylerin görüntüsünün düzeltilmesinde etkilidir.

Emslim nedir

Emslim uygulaması teknolojinin gelişmesi ile birlikte elektromanyetik dalgalar aracılığıyla uygulanan son derece etkili bir bölgesel zayıflama metodları arasında yerini almaktadır.

Emslim tedavisi nasıl uygulanır

Bölgesel olarak yağ yakımını uygulamakla birlikte emslim ile aynı zamanda kas yapımını da arttıran son derece etkili bir tedavi yöntemidir. 

Emslim uygulaması hangi bölgelere uygulanır

Emslim uygulamasına diyet yaparak ve spor ile birlikte verilemeyen bölgesel yağların çözülmesinde ve buralara kas dokusunun oluşturulmasında uygulanan yöntemlerdendir.

Emslim neden yapılır

Emslim uygulaması diyet ile birlikte ve spor eşliğinde verilemeyen yağ kütlelerinin eritilmesinde ve yerine kas kütlelerinin kazandırılması için yapılır.

Emslim uygulamasının faydaları nelerdir

Uygulama sayesinde bölgesel olarak hiçbir şekilde yok edilemeyen kilo probleminin önüne geçilerek yerine kas kütlesi kazandırılabilir.

Emslim kimler yaptıramaz

Bu bölgesel zayıflama uygulamasını hamile olan bayanlar ve üzerinde kalp pili taşıyan insanlar yaptıramazlar. Bunun haricinde bölgesel olarak hiçbir şekilde kilo veremeyen kişiler çok kolay bir şekilde uygulamadan fayda sağlayarak bölgesel kilolarından kurtulup kas kütlesi kazanabilme ihtimalleri vardır. Ayrıntılı bilgi almak için ise uzman bir kuruluş ile irtibata geçilebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe