Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gülüş Tasarımı Yöntemleri

Gülüş tasarımı son yılların en gözde tedavileri arasında yer alıyor. Hastanın ağız ölçüsü kullanılarak hazırlanan modeller oluyor ve gülüş p...

Gülüş Tasarımı Yöntemleri
Gülüş tasarımı son yılların en gözde tedavileri arasında yer alıyor. Hastanın ağız ölçüsü kullanılarak hazırlanan modeller oluyor ve gülüş problemleri belirleniyor. Ardından uzmanlarca planlamalar başlıyor ve hastaların ağzının içi ile yüz fotoğrafları bilgisayar ortamında özel programlar aracılığı ile ölçümlemeler kullanılarak inceleniyor. Gülüş tasarımı hastanın yüzünün şekline göre en güze gülüş buluyor ve yapılıyor.

Gülüş Tasarımı Tedavisi

Gülüş tasarımı tedavi şekilleri, öncelikli olarak, diş eksikliklerinin implant veyahut protez aracılığı ile tedavi edilerek, porselen, zirkonyum kaplama ve ortodonti tedavi şekilleri uygulanıp, ardından gülüş tasarımı hayal ediliyor.

Gülüş Tasarımı Tedavi Fiyatları

Uygun fiyatlarda yapılan gülüş tasarımı tedavisi cep yakmayan uygun fiyatlar ile  yapılıyor. Zamana ve duruma göre değişen fiyatlarda en uygun olanı seçiliyor.

İmplant Tedavisi ile Sağlıklı Dişler

Genel kapsamda implant tedavisi ile muntazam ve sağlıklı dişler yapılıyor. İmplant diş yapımı, çene kemiğine yerleştirilen yapay diş kökleri üzerine yapılan diş estetiğinden oluşuyor eksik dişler veyahut komple ağza yapılan kullanımı rahat dişlerden oluşan dişler kendi dişinmiş kadar doğal görünüyor. Bir ömür boyu kullanılabiliyorlar. Türlü sebeplerle ağzındaki dişlerini kaybeden hastalara implant tedavisi sayesinde rahat ve doğal dişler takılıyor.

Dişlere uygulanan diş estetiği ve gülüş tasarımı, görünümü ve sağlığı bozulan dişler ve diş etlerinin kişinin yüz şekli göz önünde bulundurulup mümkün olan en doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemidir. Gülüş tasarımı, değişik pek çok işlemin bir arada uygulanmasıyla ortaya çıkıyor. İmplant tedavisi diş uygulaması, sağlığı yerinde olan tehlikeli boyutlarda kalp, diyabet, kalp ya da damar ameliyatı olanlarda, küçük yaşlarında henüz buluğ çağına girmiş ve gelişimini tamamlamamış çocuklarda, implant tedavisi yapılması mümkün değildir.

İmplant Diş Kimler İçin Uygundur?

Eksik olan dişlerin olduğu yerlere, diş etlerine yapay diş kökleri yerleştiriliyor. İmplantlar diş köküne yerleştirilen vidalar ve dişler olmak üzere iki aşamalı oluyor. Dişler takıldıktan sonra hastalar kendi dişi kadar rahat edecekleri neredeyse doğala eş değer bu dişleri sorunsuzca kullanıyor.

İmplant Diş Faydaları Nelerdir?

İmplant kullanılarak kaplanmış dişler ile son derece doğal bir görüntü ve kullanım sağlanıyor. Konuşmada akıcılık sağlar. Diş kökü ile son derece uyumlu olması ise sağlamlık yaratıyor. En önem verilen konulardan biri olan, yemek yeme konusunda ise son derece kolaylık veriyorlar. Diğer faydalarından biri de sağlıklı ağız ve ağız içi oluyor.

Diş implantlarının verdiği kişinin kendine olan güveni, sınırsız özgüveni ise çok kuvvetli oluyor ve toplum içinde rahat hissettiriyor. Sağlamlık olarak çok uzun senelerce kullanım olanağı sunuyor. Buna ek olarak, hastanın yüzüne yakışacak olan gülüş tasarımı ise yine hayata bağlılık ve insanın kendine güvenmesi adına çok değer taşıyor.

İmplant Diş Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

İmplant ile diş yaptırılmadan evvel, diş etinin bu implant tedavisine cevap verip vermeyeceğine bakılıyor. Bu hususta implant dişleri yapacak olan diş hekiminin tecrübeli olması da çok değerlidir. İmplant tedavisi boyunca sigara tüketmemeniz çok büyük önem taşıyor. Aksi halde iltihaplanmalar gibi olumsuz sağlık sorunları oluşabiliyor.

İmplant Diş Tedavisi Kaç Aşamadan Oluşur?

İmplant, diş tedavisi toplam olarak 5 bölümden oluşur. Birinci bölümde, diş çekilir sonrasında zaman geçirmeden implant tedavisi yapılır. İkinci yöntemde ise; diş çekilir ve baya bir zaman beklenilir. Zaman olarak bu 1 ila 3 ay arası bekleniyor. Beklemeli olan yönteme bazı hastalarda gerek görülüyor. İmplantın kemiklere daha iyi kaynamasını sağlamak amacıyla bekleniyor. Böylelikle sağlam güvenilir dişler yapılıyor.

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?

Dişe uygun renkte üretilen zirkonyum kaplama alt yapısının üzerine, porselen üst yapı işleniyor ardından dişle uyumlanması sağlanıyor.

Zirkonyum Kaplama Avantajları Nelerdir?

Zirkonyum öncelikle doğal diş rengine çok yakın bir alaşım olup hiçbir makama hiçbir metal uygulanmaz. Zirkonyumun diş dokusuyla uyumu da mükemmel ve diş eti çekilmesi olmuyor.

Zirkonyum Kaplama Kimler İçin Uygundur?

Zirkonyum kaplamalar ihtiyaç varsa diş ve çene kemiği gelişimini tamamlamış 18 yaş üstü her kişiye yapılıyor.

Zirkonyum Kaplama Yaptıranlar Memnun Mu?

Zirkonyum uygulaması sonrasında yaptıranlar genellikle memnuniyet bildiriliyor. Çeşitli diş uygulamaları için pratik, acısız ve dayanıklı bir çözüm olması zirkonyumu avantajlı hale getiriyor.

Zirkonyum Kaplama Sırasında Ağrı Olur Mu?

Zirkonyum kaplama sonrasında ağrı oluşabilir. Zirkonyum doğada bulunan beyaz bir metal olup estetik ve sağlam olması nedeniyle kaplama dişlerde tercih edilen bir yöntem olarak kabul edilir. Hastaya göre zirkonyum diş kaplama sonrasında ağrı oluşabildiği gibi bazı hastalarda hiç olmayabilir.

Zirkonyum Kaplama İşlemi Ne Kadar Sürer?

Zirkonyum diş yapımı ne kadar sürer, zirkonyum kaplama diğer tür kaplamalara göre daha sağlam oluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe