Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Jawline dolgularında dikkat edilecekler

Çene dolgusu doğrudan çene bölgesindeki boşluğun giderilmesidir. Yöntem en kaliteli ortamdan uygulanır. Bu nedenle tıbbi dolgu işlemlerinde ...

Jawline Dolgularında Dikkat Edilecekler
Çene dolgusu doğrudan çene bölgesindeki boşluğun giderilmesidir. Yöntem en kaliteli ortamdan uygulanır. Bu nedenle tıbbi dolgu işlemlerinde hastaların huzursuzluk duyması söz konusu değildir.

Jawline Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Çene dolgusu daha çok çene boşluğundan rahatsızlık duyanlar için uygundur. Uygulama en kaliteli ameliyathane servisi üzerinden 1 ila 4 saat aralığında tamamlanır.

Jawline Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Çene dolguları erkenden tamamlanır. Bu işlemde de en kaliteli tıbbi ekipmanlar tercih edilir. Çene bölgesinden kesiler açılarak buradan çene içerisine giriş sağlanır. Hemen sonrasında ise jawline dolgusu işlemine geçilir. Çene boşluğu olan bölgeden dolgu enjekte edilir.

Jawline Dolgusu Öncesi Sonrası

Çene dolgusu öncesi işlem hakkında merak edilenler doktora sorulmalıdır. Çene dolguları süreçleri klinik merkezlerinin kalitesine ve çene bölgesinde meydana gelen boşluk durumuna göre farklılık gösterir. Çene dolguları tamamlandıktan sonrasında da hastanın kaliteli bir yaşam sürdürmesi son derece önemlidir. Ameliyattan sonraki ilk 15 günlük zaman dilimi boyunca hastanın yüzüstü yatış pozisyonundan uzak durması önemlidir.

Burun Dolgularında Dikkat Edilecekler

Burun dolgularında dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. Öncelikle işlemin sadece kaliteli ve güvenilir estetik ve plastik merkezinden yaptırılması tavsiye edilir. Böylece kusursuz bir şekilde burun dolgusu yaptırılabilir. Burun dolgularıyla burundaki şekil bozuklukları da tedavi edilir. Böylece daha kaliteli bir burun şekli tasarlanabilir.

Burun Dolgusu Nedir?

Burun dolguları isminden de anlaşılacağı üzere burundaki biçim ve boşluk sorunların en çok tavsiye edilen dolgu maddesi üzerinden giderilmesidir. Yöntem hijyenik bir şekilde uygulanır. Bu nedenle burun dolgusu sırasında hastanın huzursuzluk duyması söz konusu değildir.

Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Burun dolguları da hızlı bir şekilde uygulanır. Bu kapsamda hastanın zaman kaybı yaşaması söz konusu değildir.

Burun Dolgusu Neleri Yok Eder?

Burun dolguları burundaki şekil ve boşlukları kalıcı olarak olmasa da uzun seneler boyunca yeniden oluşmamasını sağlar. Bu nedenle burun dolguları dudak dolgusu gibi etkisi uzun sürelidir.

Burun Dolgusu İşlemi Hangi Dolgularla Yapılabilir?

Burun dolguları işlemi daha çok silikon türündeki en yumuşak dokulu dolgular üzerinden yapılabilir. Bu kapsamda jawline dolgusu gibi en kaliteli sonucu sunar.

Burun Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Burun dolguları burun şeklinden rahatsız olanlar için uygundur. Burunda meydana gelen boşluklar da direk olarak burunda dolguların uygulanmasını gerektirir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudak dolguları da en çok tavsiye edilen işlemler arasında yer alır. Dudakların ince ve sarkık olması gibi durumlarda dudak dolguları uygulanır. İşlem birkaç seans üzerinden tamamlanır. Böylece hastanın daha ideal dudaklara sahip olması sağlanır. Ayrıca dudak dolgusu için de bu süreç geçerlidir. İşlemler en iyi doktor tarafından profesyonel anlamda uygulanır.

Dudak Dolgusu Ne İşe Yarar?

Dudak dolguları hastanın daha toparlanmış kalın dudaklara sahip olmasını sağlar. İşlem pratik bir şekilde yapılır ve hasta genel anlamda işlemden 1 saat sonrasında taburcu edilir. Dudak dolgularında da hastanın ağrı duyması söz konusu değildir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?

Dudak dolguları herkese tavsiye edilmez. Örneğin, gebelik ve bebek emzirme döneminde yer alan annelere, diyabet ve şeker hastalarına, kanser tedavileri gören hastalara,yatalak hastalara,dudaklarında estetik yönünden herhangi kusurlar olmayanlara yöntem uygulanmaz.

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Dudak dolgularının mutlaka kaliteli bir şekilde yapılması gerekir. Hastanın işlem sonrasında kendisiyle barışık olması son derece önemlidir. Dudak dolguları bu nedenle avantajlı olmalıdır. İşlem en uygun fiyattan sunulur. Böylece hastanın ekonomik anlamda avantajlı kalması sağlanır. Dudak dolguları pratik bir şekilde uygulanır.

Bu kapsamda hastanın zamandan da tasarruf etmesi sağlanır. Dudak dolgularında da Avrupa Kalitesine sahip olan en kaliteli dolgular uygulanır. Bu kapsamda işlem ömrünün en yüksek düzeyde olması sağlanabilir. Dolgu randevusu doktor sitesinden oluşturulabilir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok