Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Jawline Dolgusu

Gelişen teknolojiler ile günümüzde artık cerrahi müdahale gerekmeden basit yöntemlerle estetik operasyonları yapılabilmektedir. Bunlardan bi...

Jawline Dolgusu
Gelişen teknolojiler ile günümüzde artık cerrahi müdahale gerekmeden basit yöntemlerle estetik operasyonları yapılabilmektedir. Bunlardan bir diğeri de jawline dolgusu işlemidir. İsteğe bağlı olarak keskin çene hatları ile yüz güzelliğinizin temel faktörü olan simetrik şekilde orantılanması amaçlanır.

Jawline Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Herhangi bir sağlık problemi bulunmayan, gelişimini tamamlamış her birey jawline dolgusu işlemini yaptırabilir. Jawline dolgusu ile istediğiniz şekilde burnunuz yaptırabilirsiniz.

Jawline Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Jawline dolgusuna başlamadan önce uzman kişi tarafından dolgu yapılacak yerler belirlenip, hastanın da onayı alındıktan sonra, işlem yapılacak bölgeyi uyuşturmak için anestetik lokal krem sürülür. Uygulanacak dolgu malzemesi cilt altına enjekte edilerek dolgu işlemi kısa sürede tamamlanır.

Jawline Dolgusu Öncesi Sonrası

Uygulama öncesi, işlemlere başlamadan hastanın fotoğrafı alınır, jawline dolgusu yapılacak çene hat bölgesi belirlenerek bu alanda işaretlemeler yapılır. Bu işlem yapılırken hastanın onayı mutlaka alınır. Uygulama sonrasında ise kişinin işlem sonrası fotoğrafı alınır. Hastamız operasyon sonrası bir süre güneşten korunması gerekecektir.

Dolgunun bozulmaması için spor, egzersiz gibi zorlayıcı faktörlerde bulunmamalıdır. Operasyon sonrası uzmanın önerdiği kremler haricinde başka krem kullanılmamalıdır. Uzman önerileri önemlidir, uyulmadığı takdirde dolgunun şekli bozulabilir ve işlem sonucu başarısız olur.

Burun Dolgusu Nedir?

Hayatımızı giderek daha çok kolaylaştıran, zahmetsiz seçenekler sunan ve hızla gelişen teknolojiler sayesinde, cerrahi bir müdahale olmadan, çekiç ve kesici aletler kullanılmadan ameliyatsız burun dolgusu uygulaması ile kısmi estetik operasyonu yaptırabilmek de artık mümkün. Burun dolgusu, estetik amaçlı bir uygulama olduğu için, küçük dokunuşlarla şekil bozukluklarını hafifletmeyi amaçlar.

Kişinin rahatsızlık duyduğu burun şekil bozukluğu ve asimetrik görüntü bozukluğu gibi nedenlerle burun yapısındaki boşlukların burun dolgusu malzemeleri ile kişinin yüzüne uyumlu şekil verilebilme uygulamasıdır.

Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Uygulamaya başlamadan önce, dolgunun yapılacağı bölgenin üzerine anestezik bir krem sürülerek bölge uyuşturulur. Genellikle burun dolgu malzemesi olarak kullanılan hyaluronik asit cilt altına enjekte edilerek kısa sürede burun dolgusu operasyonu tamamlanır.

Burun Dolgusu Neleri Yok Eder?

Burunda ki şekil bozuklukları, burun sırtında bulunan eğrilikler gibi yüz estetiğinizi bozan şekilsiz görüntüleri ortadan kaldırır, ayrıca burun kaldırma işlemi ile de burnunuzun simetrisini yüz şeklinize uygular.

Burun Dolgusu İşlemi Hangi Dolgularla Yapılabilir?

Hyaluronik adı verilen bağlayıcı ve su tutma özelliğine sahip olan asit bazlı dolgu maddesi tercih edilir. Bu dolguları ile uzmanlar tarafından enjekte edilerek burun dolgu işlemleri yapılır.

Burun Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Burun dolgusu, estetik amaçlı bir operasyon olduğu için 18 yaşını geçmiş her birey için uygundur. Bu yaş durumunu sağlayan ve burun dolgusu yapmak isteyen herhangi sağlık ve alerjik durumu yoksa dolgu yapabilir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Estetik amaçlı dolgu işlemlerinden birisidir. Cerrahi müdahale gerekmeyen ameliyatsız tedavi yöntemlerindendir. Kalıcı bir işlem olmasa da uygulaması kısa sürede tamamlanan, ağrısız ve zararsız bir şekilde dudak dolgusu işlemleri yapılır.

Dudak Dolgusu Ne İşe Yarar?

Yüzünüzün simetrik orantısına estetik güzellik katan dudak dolgusu, dudaklarınızın daha dolgun, bakımlı ve genç görünmesine neden olur, ayrıca hacim kazanan dudaklarınızla gülüş estetiğiniz güzelleşir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?

Belirgin ciddi bir yan etkisi bulunmasa da hamile bayanlar için önerilmemektedir, ayrıca Hemofili olarak adlandırılan pıhtılaşma sorunu yaşayan hastalar ve kullanılacak malzemelere karşı alerjik reaksiyon gösteren hastalar dudak dolgusu işleminden faydalanamaz.

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Ameliyatsız estetik avantajının yanı sıra, yaşlanma etkileriyle beraber gelen ya da doğuştan olan ince dudakların görüntülerini değiştirerek daha güzel dudaklara sahip olabilirsiniz. Ayrıca yapılan işlemlere göre de dudak dolgusu uygun fiyat avantajları sağlar. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok