Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meme Büyütme Ameliyatları

Göğüs büyütme ameliyatları geçmişten günümüze dek yoğun bir şekilde uygulanır. Bu nedenle meme büyütme ameliyatları en çok uygulanan estetik...

Meme Büyütme Ameliyatları
Göğüs büyütme ameliyatları geçmişten günümüze dek yoğun bir şekilde uygulanır. Bu nedenle meme büyütme ameliyatları en çok uygulanan estetik operasyonlar arasında yer alır. Ancak meme küçültme ameliyatlarında ve diğer işlemlerde yaş kriterleri söz konusudur. Yani bu tarz işlemlerin yapılabilmesi için hastaların yasal kapsamda 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.

Aksi takdirde meme dikleştirme ameliyatlarında dahi işlemin uygulanması söz konusu değildir. Bu durum tamamen yasal prosüdürler gereğince uygulanır. Göğüs büyütme ameliyatları birçok modern ülkelerde olduğu gibi ülkemiz genelinden de profesyonel anlamda uygulanır. Bu kapsamda ise hasta memnuniyeti sağlanır. Çünkü meme dikleştirme ameliyatları bugün maksimum kaliteli ve hijyenik ameliyathane servisinden uygulanır.

Meme Büyütme Estetiği

Göğüs büyütme ameliyatlarının birçok büyük avantajları da söz konusudur. Bu avantajlar arasında pratik bir şekilde uygulanması ve sonuç vermesi yer alır. Böylece meme büyütme estetiğinde hastanın zaman kaybı yaşaması söz konusu değildir. Böylece meme dikleştirme ameliyatlarında olduğu gibi hastalar işlemden sonrasında daha kaliteli cinsel ve sosyal hayata sahip oluyor.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Memelerin büyütülmesi pek çok durumları da kapsar. Memelerin sarkık ve küçük olması durumunda meme büyütme ameliyatlarından söz edilebilir. Bu gibi durumlarda hasta zaman kaybetmeden estetik ve plastik merkezi üzerinden erkenden tedavi randevusu alması tavsiye edilir. Meme büyütmeci ameliyatlarında dikkat edilmesi gereken ayrıntı, doğru klinik merkezinin tercih edilmesidir. Kaliteli bir klinik merkezi üzerinden bu ameliyatların kusursuz ve pratik bir şekilde uygulandığının altını çizebiliriz. Böylece hastalar ameliyat bitimi sonrasında sağlıklı bir şekilde taburcu edilir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütmede birçok farklı yöntemler de uygulanır. Bu yöntemler arasında ameliyat,vakumla yağların ilave edilmesi,enjeksiyonla doğrudan meme altından silikon yerleştirilmesi,ilaç ve spor tedavisi yer alır. Ancak tüm yöntemler arasında en çok ameliyat uygulaması uygulanır. Bu durumun birçok nedenleri de söz konusudur. Cerrahi müdahalenin en kaliteli uygulama olması sebebiyle profesyonel estetik ve plastik merkezleri tarafından da tavsiye edilir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Aşırı büyük ve sarkık memeler daha çok çoklu doğumdan sonrasında meydana gelir. Bu durum birçok kadınlarda ruhsal bakımdan da olumsuzluklara neden olur. Bu nedenle de aşırı büyük veya sarkık memelerin mutlaka ameliyat üzerinden tedavi edilmesi yani küçültülmesi gerekir. Bu kapsamda ise hastanın erkenden doktordan randevu alması gerekir. Ayrıca meme küçültme ameliyatları da bugün şık ortamlar üzerinden uygulanır. Meme küçültülmesi öncesinde hazırlık detaylarının yapılması gerekir. İşlemden 2 saat öncesinde sigara ve kafeinden uzak durulabilir. 8 saat öncesinden ise kaliteli bir uyku alınabilir. Kullanılan ilaçlara ara verilebilir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Memelerin gözle görülür oranda küçültülmesi sonrasında da dikkat edilecekler söz konusudur. İşlemden sonrasındaki ilk 30 gün boyunca hastanın yüz ve göğüsüstü yatmaktan kaçınması gerekir. Verilen ilaçların düzenli olarak kullanılması şarttır. Ödem ve morluk gibi olası yan etkilerin görülmesi durumunda söz konusu ilaçlar kullanılmalıdır.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Memelerin daha dik olması sadece tıbbi ameliyat üzerinden yapılabilir. Bu kapsamda meme ucunun sarkması durumunda hafta içi 5 günde meme dikleştirme olabilirsiniz. Göğüs dikleştirme ameliyatları daha basit bir şekilde uygulanır. Doğrudan meme uç kısmından silikon yerleştirilerek işlem dakikalar içerisinde tamamlanır.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Meme ucunda veya memesinin tamamında deri sarkması olanlar söz konusu ameliyat türünden güvenle faydalanabilirler. Memelerde deri sarkmaları daha çok gebelik ve yoğun bebek emzirme dönemi sonrasında hasıl oluyor. Bu durumda ve meme küçültme mutlaka doktora başvurulmalıdır. Birçok kadınlarda sarkık memeler beraberinde bireylerin ciddi anlamda depresyona girmesine neden oluyor. Bu durum beraberinde cinsel hayatın felç kalmasına neden oluyor. Evinizin konforuna estetik ve plastik cerrahisi sitesinden randevu alabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok