Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kızlık Zarı Dikimi Nedir?

Kızlık zarı dikimi fiyatları günümüzde olukça fazla araştırılmaktadır. Zira dikim işlemleri günümüzde kolaylıkla yapılabildiği için talep g...

Kızlık Zarı Dikimi Nedir?
Kızlık zarı dikimi fiyatları günümüzde olukça fazla araştırılmaktadır. Zira dikim işlemleri günümüzde kolaylıkla yapılabildiği için talep gören estetik uygulamalardan birisidir. Genellikle istenmeyen bir cinsel birliktelik sonrasında kadında oluşan bir psikolojik travma sonrasında başvurulan vajina estetiği işlemidir. İstenmeyen veya ilişki sonrasında pişmanlık duyan kimi kadınlarda yoğun pişmanlık ve üzüntü gibi durumlar sonrasında depresyon oluşabiliyor.

Kızlık Zarı Nedir, Anatomik Yapısı Nasıldır?

Kızlık zarı vajinanın giriş kısmını örten ve ince mukozal şeklinde olan esnek zardır. Tıpta kızlık zarına Hymen adı da verilir.

Kızlık Zarı Muayenesi Neden Yapılır?

Kızlık zarı muayenesi genellikle evlilik öncesi ilişkiye girilmesinin yanlış algılanması halinde yapılabiliyor. Kızlık zarı dikimi fiyatları bu nedenle araştırılıyor.

Kızlık Zarı Dikimi Yöntemleri

Kızlık zarı dikimi fiyatları ve yöntemleri günümüzde farklılaşmaktadır. Bu yöntemler arasında geçici olan ve Flep denilen kalıcı dikim yöntemleri mevcuttur.

Kızlık zarı dikimi hemen her jinekolog tarafından yapılabilen bir işlemdir. Kızlık zarı dikimi fiyatları ise işlemi yapan hekime göre farklılaşabilir.

Kızlık Zarı Dikimi Mümkün Mü?

Günümüzde Tıbbın ilerlemesiyle kolaylıkla ağrısız şekilde kızlık zarı dikimi işlemi yapılabiliyor. Bu işlem için alanında iyi bir jinekoloğa başvurulması sağlıklı sonuç alınmasını sağlar. Kızlık zarı dikimi fiyatları hekimin başarısıyla doğru orantılıdır.

Kürtaj Nedir?

Kürtaj nedir, kürtaj fiyatları nasıldır, denildiğinde rahatlıkla şöyle söyleyebilmemiz mümkündür. Rahimde yer alan ve istenmeyen bir gebeliğin sonlandırılması işlemidir denilebilir. Kürtaj bir nevi rahim içi temizlik işlemi olarak da adlandırılabilir.

Günümüzde kürtaj fiyatları uygulamanın yapılacağı kliniğe göre değişim gösterebiliyor. Aynı zamanda kürtajı yapan hekimin bu alandaki başarısı fiyatların belirlenmesinde önemli etkendir.

Kürtaj Hangi Durumlarda Yapılır?

Kürtaj genel olarak istenmeyen bir gebeliğin gerçekleşmesi halinde yapılabileceği gibi kimi durumlarda bebeğin ana rahiminde kalp atışının durması, yüksek dozda radyasyona maruz kalınması gibi durumlarda kürtaj uygulanabilir. Kürtaj fiyatları her kliniğe ve hekime göre farklı olabilse de burada önemli olan işlemin ücreti değil sağlıklı şekilde yapılmasıdır.

Kürtaj Öncesi Hastanın Dikkat Etmesi ve Yapması Gerekenler

Kürtaj işlemi hem sakıncalı hem de dini açıdan da uygun kabul edilen bir ameliyat değildir. Lakin kimi durumlarda kürtaj olunması ile annenin hayatını kurtarabilmek mümkündür. Kürtaj öncesinde hastanın tam olarak yeme, içmeyi bırakması gerekir. Ayrıca sigara kullanımının son 4 saat içinde olmaması gerekir. Kişi kan sulandırıcı ilaç kullanıyorsa kürtaj öncesinde ilacı almamalıdır. 

Kürtaj Sonrası Neler Yapılmalı, Nelere Dikkat Edilmeli?

Hasta kürtaj sonrasında:

·         İşlemden 1 veya 2 saat sonra yeme içme yapabilir.

·         İşlem sonrasında hemen araç kullanılmamalıdır.

·         Cinsel ilişki önerilmez.

·         Doktorun verdiği ilaçlar düzenli kullanılmalıdır.

·         Kürtaj sonrası ayakta duş alınabilir ve havuza girilmesi için 2 hafta geçmesi gerekir.

Kürtaj Fiyatları

Kürtaj fiyatları hekime ve uygulamanın yapılacağı kliniğe göre farklılık gösterebilir.

Labioplasti Neden Uygulanır?

Labioplasti genellikle vajinada yer alan iç dudakların dış dudaklara kıyasla daha fazla sarkması sonucunda başvurulan estetik işlemlerden biridir. Labioplasti fiyatları son dönemlerde çok fazla araştırılmaktadır.

Labioplasti fiyatları araştırılırken hekimin tecrübesi de göz önüne alınmalıdır.

Labioplasti Kimlere Uygulanabilir?

18 yaşını geçen her kadın bu estetik işlemi yaptırabilir. Bakire, menopozda olan kadınlarda bu işlemi rahatlıkla yaptırabilir. Belli bir yaş sınırı yoktur.

En İyi Labioplasti Tekniği Hangisidir?

Labioplasti işleminin en başarılı tekniği Rezeksiyon, V plasti tekniğidir. Labioplasti fiyatları kullanılan tekniğe göre değişebiliyor.

Labioplasti Ameliyatı Fiyatları

Labioplasti fiyatları uygulamanın yapılacağı kliniğe, hekime göre değişmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok