Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lazer Epilasyon Cihazları Neden Tercih Edilir?

Lazer epilasyon cihazları, istenmeyen tüylerden kurtulmak için en etkili yöntemlerden biridir. Lazer cihazlar kullanıcıların istenmeyen tüyl...

Lazer Epilasyon Cihazları Neden Tercih Edilir?
Lazer epilasyon cihazları, istenmeyen tüylerden kurtulmak için en etkili yöntemlerden biridir. Lazer cihazlar kullanıcıların istenmeyen tüylerden kurtulmasını sağlarken aynı zamanda pürüzsüz bir cilde sahip olmasını da sağlar. Bu nedenle kullanıcılar lazer epilasyon cihazlarını kullanarak tüylerinden acısız şekilde kurtulurlar.

Lazer Epilasyon Cihazı Nedir?

Lazer epilasyon aleti, gelişen teknoloji ile birlikte ortaya çıkan ve diğer epilasyon aletlerine oranla daha güvenli, daha sağlıklı, kesin çözüm üretebilen ve daha az can yakan cihazlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Yeni nesil bir alet olması nedeni ile daha hızlı çözümler sağlayan bir teknolojik alettir.

Bu cihazlar istenmeyen tüylerin lazer enerjisi sayesinde kalıcı ve sağlıklı olarak yok edilmesini sağlar. Lazer ışığını bildiğimiz ışıktan farklı şekilde tek dalga boyunda ve düz bir demet şeklinde uygulayan bu cihazlar, kısa sürelik atışlar uygulamaktadır. Bu kısa sürelik atışlar ile cilde uygulanan lazer ışını, kıla renk veren melonin pigmentini emerek çevredeki dokulara zarar vermez ve kıl köklerine yoğunlaşır. Kıl köklerini tahrip ederek daha az tüyün çıkmasına ve zaman içinde yok olmasını sağlamaktadır.

Lazer Epilasyon Cihazı Ne İşe Yarar?

Ülkemizde de başarılı bir şekilde kullanılan lazer epilasyon cihazları son derece kalıcı ve sağlıklı bir sonuç vermektedir. Diğer epilasyon çeşitleri belirli bir süreden sonra tekrarlama gerektirmektedir. Ancak lazer işleminde tekrarlamaya gerek yoktur. Bu işlem sayesinde vücuttaki istenmeyen tüyler kalıcı olarak temizlenir ve bir daha çıkmaz.

Lazer Epilasyon Aleti Nasıl Kullanılır?

İşlemin ilk aşamasında kişiye uygun olan lazer cihazı seçilmektedir. Kişiye işlem yapılırken koruyucu gözlük takılır ve lazer cihazı çalıştırılır. Cihaz ile derideki bölgeye tekli atışlar yaparak taranır. Cihazdan yansıtılan lazer kıl köklerine iletilir ve kıl kökleri yok edilir. İşlem sürecinde kişinin rahat etmesi için cildine cihazdan soğuk hava uygulanır. Böylelikle işlem acısız bir şekilde yapılır.

En İyi Lazer Epilasyon Cihazları

Lazer uygulaması hassas bir işlem olduğu için en iyi sistemin seçilmesi gerekir.  Buradaki en önemli nokta, lazer epilasyonunda en iyi ve en etkili cihazın araştırılması yerine kişinin tüy ve ten yapısına en uygun sistemin araştırılmasıdır. Çünkü lazer epilasyon cihazları için en önemli nokta, cihazdaki dalga boyunun kişinin kıl ve ten yapısına uygun olmasıdır.

En İyi Lazer Epilasyon Aleti Hangisidir?

Lazer epilasyon aletlerinde en iyi olarak araştırma yapmanıza gerek yoktur. Bu cihazlarda önemli olan sizin kıl ve ten yapınızdır. Bu nedenle cihaz almadan önce tüy ve ten yapınızı dikkate alarak araştırma yapmanız sizin için faydalı olacaktır.

Lazer Epilasyon Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?

Lazer epilasyon alırken dikkat edilmesi gereken ilk unsur atış garantisidir. Çünkü cihazın başlığı ne kadar atış garantisi verir ise cihaz o kadar uzun ömürlü olur. Atış garantisinin yanı sıra cihazın çeşitli özelliklere sahip olması da önemli unsurlara arasındadır. Ayrıca lazer epilasyon cihazları ürünlerinin kullanma talimatlarına bakarak temiz ve dikkatli şekilde kullanmak gerekir.

Lazer Epilasyon Cihaz Modelleri ve Fiyatları

Lazer epilasyon cihazları modeline göre farklı fiyatlara sahiptir. Fiyat bilgisi için ilk olarak almak istediğiniz modeli belirlemeniz gerekir. Ardından detaylı bir araştırma ile bütçenize uygun bir cihaza sahip olabilirsiniz.

Bölgesel Zayıflama Cihazları

Zayıflama cihazları için birçok farklı cihaz kullanılsa da en çok tercih edilen bölgesel incelme cihazları Eximia ve Smoothshapes olarak bilinmektedir.

Bölgesel Zayıflama Cihaz Özellikleri

Zayıflama cihazı için genel olarak bakıldığında hepsinin farklı özellikleri olduğunu söyleyebiliriz. Ancak hepsinin ortak noktası olarak söylemek gerekir ise yağ hücrelerini parçalar diyebiliriz. Cihaz sayesinde parçalanan yağlar metabolik yollar ile işlenerek atılır.

Bölgesel Zayıflama Cihaz Uygulama Alanları Nelerdir?

Bu cihazlar, bel, göbek, kalça, bacak ve basen gibi yağ birikimi olan çoğu yerde kullanılmaktadır. Sizlerde uygulamak istediğiniz bölgeyi seçerek bölgesel zayıflama cihazları ile işlemlerinize başlayabilirsiniz.

Cihazlar Zayıflatır mı?

Zayıflama cihazları, düzenli olarak kullanıldığı zaman gözle görülür sonuçlar vermektedir. Kullanılan zayıflama cihazları zamanında ve düzenli kullanımın yanı sıra zayıflamak için yemek, içmelere dikkat ederek daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Bölgesel Zayıflama Cihaz Fiyatları

Cihaz fiyatları, cihazın markasına ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Almak istediğiniz zayıflama cihazları markasını ve cihaz modelini belirledikten sonra kapsamlı bir fiyat araştırması yapabilirsiniz.

 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe