Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lazer Epilasyon Yararları Nelerdir ve Kimlere Uygulanır?

Lazer epilasyon kadınların ve erkeklerin tüy problemlerini ortadan kaldıracak medikal bir işlemdir. Lazer epilasyon işlemi düzenli olarak se...

Lazer Epilasyon Yararları Nelerdir ve Kimlere Uygulanır?
Lazer epilasyon kadınların ve erkeklerin tüy problemlerini ortadan kaldıracak medikal bir işlemdir. Lazer epilasyon işlemi düzenli olarak seanslara gidildiği zaman %80 oranında tüylerde azalma görülür ve birçok farklı çeşidi bulunur. Vücudunuzda istediğiniz bölgeye uygulatabileceğiniz lazer epilasyon ile tüy probleminden kurtulabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon son derece teknolojik cihazlar ile Kıl köklerine belirli başlı ışınlar göndererek köklerin yok edilmesi için uygulanan bir işlemdir. Bu yüzden epilasyon ağda tüy dökücü kremler ya da jilet gibi anlık ya da birkaç haftalık etki gösteren tüy kısaltma işlemlerine oranla çok daha etkilidir. Bunun başlıca sebebi lazer epilasyon işleminin tüyleri kökünden yok etmesinden kaynaklanır

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

Lazer epilasyon işlemi kadınlara ve erkeklere uygulanabilir. Hormonsal bir problem yaşamayan genç kızlarda lazer epilasyon işlemini gerçekleştirebilir. Kronik hastalara lazer epilasyon işlemi önerilmez. Aynı şekilde Gebelik döneminde de lazer epilasyon kesinlikle yapılmamalıdır. Kısacası vücudunuzda tüy sorunu yaşıyorsanız epilasyon işlemini isteyen herkes yaptırabilir.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer epilasyon işlemi yalnızca kıl köklerini yok ettiği düşünülse de aynı zamanda vücuttaki renk eşitsizliğini ya da uzun süreli leke problemlerini de yok eder. Lazer epilasyona düzenli gidildiği takdirde kıl köklerinin %80 oranında öleceği gibi aynı zamanda vücudunuzdaki herhangi bir leke problemini de ortadan kaldırarak pürüzsüz bir vücuda sahip olabilirsiniz. Yine de epilasyon yaptıracağınız zaman lazer epilasyon fiyatları paketlerden terich ederek kampanyalardan yararlanabilirsiniz

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Birçok güzellik salonunda farklı lazer epilasyon çeşitleri mevcuttur. Buz lazer, alexandrite lazer, iğneli lazer, soğuk üflemeli lazer bunlara örnektir. Hepsinin ayrı ayrı kullanım alanı olsa da Günümüzde en çok tercih edilen ve birkaç seansla bile direkt olarak etkisini görebileceğiniz cihaz Alexandrite lazer sistemidir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Vücudunuzda epilasyon yaptıracağınız bölgeye göre lazer epilasyon değişiklik göstermektedir. Tek bölgede lazer epilasyon fiyatları daha uygunken 4 ya da 5 bölge gibi paket halinde yükselmektedir.

Alexandrite Lazer Epilasyon Nedir?

Alexandrite lazer epilasyon özellikle çok kalın ve siyah köklü kılları kısa sürede yok edecek bir epilasyon çeşididir. Alexandrite lazer sistemi kadınlara ve erkeklere uygulanabilecek olan bir epilasyon yöntemidir. Aynı zamanda kısa sürede etkisini görebileceğiniz en iyi epilasyon yöntemlerinden bir tanesidir.

Alexandrite Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Alexandrite lazer epilasyon yapılırken tüyleri kısaltmak gereklidir. Bu işlem jilet ya da farklı epilatör çeşitleri ile yapılabilir. Tüy kısaltma işleminden bir iki gün sonra lazer epilasyona gidildiği takdirde kökler biraz olsa da uzayacağından çok daha iyi bir etki verecektir.

Alexandrite Epilasyon Yöntemleri

Alexandrite epilasyon yapılan bölgenin temiz olması gerekmektedir. Özellikle yaz aylarında bu yöntemi uyguluyorsanız olabildiğince güneşten uzak durmanızda fayda vardır. Aksi halde istenmeyen güneş lekelerine yer vermiş olursunuz. Bu yüzden alexandrite lazer epilasyon yaptıracak kişiler mutlaka güneş kremi kullanmalıdır.

Alexandrite Lazer Avantajı Nedir?

Alexandrite lazer işlemi sayesinde tüylerinizden kısa sürede kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Bu noktada önemli olan seanslara düzenli olarak gitmektir. Seans aralıklarını 21 gün olarak belirleyebilirsiniz. Lazer epilasyon işlemi acısız ve ağrısız bir işlemdir. Özellikle üçüncü seans itibariyle acı oranı %80 azalmaktadır. Alexandrite lazer epilasyon yaptıracaksanız mutlaka güneş kremi kullanmayı aksatmayın. Epilasyonun bir diğer avantajı ise bu işlem sayesinde vücudunuzdaki renk eşitsizlikleri ve uzun süredir geçmeyen leke problemlerinden kurtulabilirsiniz. Tüylerinizden uzun süreli ve kalıcı kurtulmak isterseniz lazer epilasyon işlemini yaptırmayı aksatmayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok