Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Liposuction ile yağlarınıza veda edin!

Genel kapsamda liposuction , doğal yollarla verilen kilolar neticesinde yağ yakımı gerçekleşmeyen anlarda uygulanan yöntemdir. Kadınlar ola...

Liposuction ile yağlarınıza veda edin!
Genel kapsamda liposuction, doğal yollarla verilen kilolar neticesinde yağ yakımı gerçekleşmeyen anlarda uygulanan yöntemdir. Kadınlar olarak en çok savaş verdiğimiz konudur yağlarımızdan kurtulma çabaları. Türlü türlü yöntemlerle kilo vermeye çalışarak yağlarımızın yok etmek için uğraşırız lakin bazen bu pek mümkün olmamaktadır. Liposuction ile inatçı yağların hâkim olduğu bel, basen, karın, kalça gibi bölgelere müdahale edilerek yağ yakımından kurtulmak mümkündür.

Bunların yanında; liposuction nedir, hangi durumlarda ve kimlere yapılır, yöntemleri ve hazırlık süreçleri nasıl ilerler ve son olarak liposuction fiyatları hakkındaki soruların cevabını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Liposuction Nedir?

Bölgesel olarak zayıflama yöntemleriyle giderilemeyen inatçı yağların yok edilmesi ve vücuda daha iyi şekil verilmesi için yapılan cerrahi işleme liposuction denir. Genellikle yağ aldırma olarak bilinen liposuction, geçmişten günümüze en çok tercih edilen işlemdir. Özellikle bel, basen, karın, kalça gibi bölgelerdeki inatçı ve egzersiz ile giderilemeyen yağlar için uygulanır.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Öncelikle liposuction ile bilinmesi gereken kilo verme işlemi olmayışıdır. Bölgesel incelme sağlaması ve yağların alınmasıyla vücudun diğer bölgeleriyle uyumlu hale getirilmesi için uygulana bir işlemdir. Kilo verme ve spor ile kimi zaman yağlardan kurtulamayız. İşte bu gibi durumlarda devreye geçmişten günümüze gelen ve en çok tercih edilen yöntem olan liposuction ile inatçı yağ dokuları alınarak vücut görsel anlamda inceltiliyor.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Yağ aldırma işlemi olarak bilinen liposuction’ın üç yöntemi bulunmaktadır. Islak teknik liposuction ile hücrelere sıvı verilerek şişirilmesi sağlanır ve karın üzerine kesikler atılarak yüzeye çıkan yağların emilmesi işlem yapılır. Ultrasonik liposuction yöntemiyle de küçük boşluklar aracılığıyla ulaşılan yağ dokularına ultrasonik titreşimlerin uygulanmasıdır.

Son olarak lazer liposuction ile ulaşılan yağ dokularına lazer ışınları gönderilir ve kesikler atılarak derinin altındaki yağların emilimi sağlanır. Bu yöntemlere bağlı olarak merak edilen liposuction fiyatları yapılan işlemlere göre değişkenlik gösterir.

Liposuction Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Liposuction işlemi öncesi geniş bir önlem almak gerekir. Kullanılan ilaçlar hekime bildirilmelidir, sigara ve alkol 10 gün öncesine kadar tamamen bırakılmalıdır. Ameliyat öncesinde 12 saat öncesinden yiyecek ve içecek su dâhil tüketilmemelidir. Tüm bu süreçlere uyulduğunda başarılı bir operasyon kaçınılmazdır.

Liposuction Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Liposuction sonrası korse kullanılmalıdır. Operasyon sonrası vücutta ödem artışı olacağı için korse ile bu ödem artışının önüne geçilmelidir. Bir diğer önemli adım ise yürüyüş yapmaktır. Her gün düzenli olarak yapacağınız yürüyüş ödem artışınızın önüne geçektir. Ameliyat öncesi işlemde bırakılması gereken sigara ve alkolün operasyon sonrası da kullanılmaması gerekir.

Sigara kullanımı yara izlerinizin geç iyileşmesine neden olurken alkol ise ödeminizi artıracaktır. Ameliyat sonrası toparlanmak için en önemli kural bol bol dinlenmektir. Ağır işlerle hayatın akışına uyum sağlamaya çalışmamak bu süreçte oldukça önemlidir. Yine ödemleri hızlı bir şekilde atmak için hafif sporlar yapmayı da ihmal etmemek gerekir.

Liposuction Kimler Olmalı?

Hayati tehlikeyi gerektirecek hastalığı bulunmayan sağlıklı her birey, spor ve kilo verme ile yağlarından kurtulamayan 18 yaşından büyük tüm kişiler liposuction yaptırabilir. Sadece bu durum yaş ile sınırlı değildir. Bu işlemi yaptırmak için sigara ve alkol kullananlar üç hafta öncesinden kullanımı bırakmalıdırlar ve ilaç kullananlar doktorlarına önceden bilgi vermelidir.

Liposuction Fiyatları

Hastadan alınan yağ miktarına, uygulama yapılacak bölge sayısına hastanın yaşına, uygulanacak teknik ve ek olarak yapılması gereken işlemlerle bağlantılı olarak liposuction fiyatları, değişkenlik gösterir.

https://www.ekremkeskin.com/liposuction/ bilgi için hemen tıklayın.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok