Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meme Ameliyatı Avantajları Nelerdir?

Göğüs büyütme ameliyatıyla daha büyük ve kaliteli memelere sahip olursunuz. Ameliyatınız yüksek donanımlı ameliyathane servisinden uygulanır...

Meme Ameliyatı Avantajları Nelerdir?
Göğüs büyütme ameliyatıyla daha büyük ve kaliteli memelere sahip olursunuz. Ameliyatınız yüksek donanımlı ameliyathane servisinden uygulanır. Böylece meme büyütme estetik işlemine güvenebilirsiniz. Ya da meme dikleştirme ameliyatından da faydalanabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği

Memelerin daha estetikli ve iri olması hastaların daha yüksek bir özgüven elde etmesini sağlar. Bu kapsamda meme büyütme estetiği 81 ilimiz üzerinden de başarılı bir şekilde uygulanır. Yöntem sayesinde her iki meme altından da büyütücü silikon uygulanır. Bu işlem meme küçültme uygulamasında da geçerlidir.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütmeler daha çok memelerin küçük ve sarkık kalması durumlarında yapılır. İşlem klinik merkezlerinin kalitesine göre 3 ila 6 saat içerisinde tamamlanır.

Meme Büyütmede Hangi Silikon Türü Kullanılmalı?

Göğüs büyütme işlemlerinde geçmişten günümüze dek birçok farklı silikon türleri tercih ediliyor. Bu silikon türleri arasında ise yüksek kaliteye sahip olması sebebiyle daha çok implant türünden silikonlar uygulanıyor. Yuvarlak silikonlar olarak da isimlendirilen bu ürünler daha kaliteli olmakla birlikte daha yumuşak bir dokuya da sahiptir. Bu kapsamda ise beklentilerin çok daha ötesinde göğüs sağlığı ve estetikliği sunar.

Göğüs büyütme ameliyatları yüksek deneyim gerektirir. Bu alanda henüz yeterin ce donanımlı olmayan estetik ve plastik merkezleri hastanın mağdur kalmasına neden olabiliyor. Bu nedenle ameliyatta en kaliteli özel doktor klinik merkezi tercih edilmelidir. Hekimin tam donanımlı olması hasta memnuniyeti açısından son derece önemlidir. Böylece meme estetik ameliyatlarına hastalar herhangi acı duymadan ve aynı günde klinik merkezinden taburcu olur.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütmede birçok farklı yöntemler de uygulanır. Bu yöntemler arasında ameliyat uygulaması birinci sırada yer alır. Birçok göğüs büyütmede daha çok cerrahi işlem uygulanır. Bu durumun ana nedenleri arasında ise cerrahi müdahale uygulamasının çok daha başarılı neticeler sunmasıdır. İkinci planda ise tablet tarzından ilaçların verilerek göğüslerin büyütülmesidir.

Bugün özellikle de en etkili ilaçlar sayesinde de sarkık ve küçük göğüsler gözle görülür düzeyde büyütülebilir. Son tedavi yöntemi olarak da egzersiz çalışmaları yer alır. Bu çalışmalar sayesinde de göğüsler büyütülebilir. Fakat cerrahi müdahale haricindeki tedavi uygulamaları sadece geçici olarak etki sunabiliyor.

Bu durumunda hastanın yeniden ameliyat olması gerekebilir. Dolaysıyla sarkık ve küçük göğüslerinizin özellikle de uzun süreli olarak kalitesini sürdürmesi açısından cerrahi uygulama tercih etmeniz tavsiye edilir.

Meme Küçültme Estetiği Hazırlık Detayları Nelerdir?

Göğüs küçültme ameliyatından öncesinde kaliteli uyku alınmalı,sigara ve kafeinden uzak durulmalıdır. Ayrıca meme küçültme ameliyatları da sunulur. Bu kapsamda ise iri göğüslerinizin küçültülmesi için ameliyata başvurabilirsiniz.

Meme Küçültme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Memelerin küçültülmesinden sonrasında ise doktor uyarılarına dikkat edilmelidir. İşlemden sonrasında göğüs sağlığı korunmalıdır. Bu yönde riskli alandan uzak durulmalıdır. Ameliyattan sonraki ilk 15 gün boyunca yüz ve göğüsüstü yatış pozisyonundan uzak durulmalıdır.

Meme Küçültmede Kullanılan Silikon Çeşitleri Nelerdir?

Göğüs küçültmede kullanılan bazı silikon türleri de söz konusudur. Bunlar ise, damla ve yuvarlak silikonlardır. Her iki silikon türleri ise özellikleri bakımından birbirinden ayrılıyor.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Göğüs dikleştirmede ise meme ucundan silikon uygulanarak her iki göğüslerin daha dik kalması sağlanır. Ayrıca meme dikleştirme operasyonunda da meme ucundan silikon uygulanır.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Göğüsleri sarkık olanlar söz konusu ameliyatı güvenle yaptırabilirler. Özellikle hamilelik ve bebek emziren kadınlar bu ameliyatı yaptırması önerilir.

Meme Dikleştirme Sonrası Neler Yapılmalıdır?

Göğüs dikleştirme sonrasında da yapılması gerekenler vardır. İşlemden birkaç gün sonrasında mutlaka yeniden kontrole gidilmelidir. Verilen ek ilaçlar belirtilen dozajda ve günlük düzenli olarak kullanılmalıdır. Göğüs dikleştirme operasyonları başarılı bir şekilde tamamlanır. Doktor sitesinden göğüs estetik ameliyatı randevusu alınabilir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok